whatsapp

Motosiklet Sürücülerine Sıkı Denetim

ASAYİŞ 05.03.2018 - 01:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Motosiklet Sürücülerine Sıkı Denetim

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, havaların ısınmasıyla trafiği tehlikeye sokan vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı.
Trafik Büro Amirliği, Motosikletlerin piyasaya çıkması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıldığını söyledi. Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle dururken, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor. Yapılan uygulamada onlarca motosiklet denetlendi. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış 7 motosiklet trafikten men edilirken, 7 motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Toplam 2 bin 255 lira para cezası kesildi. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, “Her trafik kuralı, en az bir hayat kadar değerlidir. Trafik kurallarına saygı, insanlığa saygıdır” dedi.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, havaların ısınmasıyla trafiği tehlikeye sokan vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Trafik Büro Amirliği, Motosikletlerin piyasaya çıkması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıldığını söyledi.

Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle dururken, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor.

Yapılan uygulamada onlarca motosiklet denetlendi. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış 7 motosiklet trafikten men edilirken, 7 motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Toplam 2 bin 255 lira para cezası kesildi.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, “Her trafik kuralı, en az bir hayat kadar değerlidir. Trafik kurallarına saygı, insanlığa saygıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.