whatsapp

Motosiklet denetimleri arttı

ASAYİŞ 16.04.2018 - 12:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Motosiklet denetimleri arttı

Seydişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet denetimleri günlük farklı noktalarda sıklaştırıldı.
İlçe Trafik Büro Amirliği ekipleri, plakasız, ehliyetsiz, kasksız ve gürültü kirliliğine yol açan egzoz kontrolleri için çarşı içerisinde ve ilçenin çeşitli bölgelerinde uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan trafik uygulamalarında birçok motosikletin trafik kurallarına uygun olmadığı ortaya çıktı. Uygulamalar sonrası aşırı derecede gürültü çıkaran ve çevreye rahatsızlık veren standart dışı abartı egzozlu motosikletler, trafik kurallarına uygun olmayan çok sayıda motosiklet trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücülere de işlem yapıldı. Yetkililer yaptıkları açıklamada, "Amacımız halkımıza ceza kesmek değil. Onların can ve mal güvenliğini en üst seviyede tutabilmektir. Yapılan uygulamalar sonunda hem çevreyi rahatsız eden gürültü kirliliği önlenmiş olunuyor hem de motosiklet hırsızlığı önlenmiş oluyor. Böylelikle halkımız güven içerisinde olmuş oluyorlar. Halkımızın güvenliğini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Halkımızın huzur içinde olması için denetimlerimiz ve uygulamalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.
Seydişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet denetimleri günlük farklı noktalarda sıklaştırıldı.

İlçe Trafik Büro Amirliği ekipleri, plakasız, ehliyetsiz, kasksız ve gürültü kirliliğine yol açan egzoz kontrolleri için çarşı içerisinde ve ilçenin çeşitli bölgelerinde uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan trafik uygulamalarında birçok motosikletin trafik kurallarına uygun olmadığı ortaya çıktı.
Uygulamalar sonrası aşırı derecede gürültü çıkaran ve çevreye rahatsızlık veren standart dışı abartı egzozlu motosikletler, trafik kurallarına uygun olmayan çok sayıda motosiklet trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücülere de işlem yapıldı.
Yetkililer yaptıkları açıklamada, "Amacımız halkımıza ceza kesmek değil. Onların can ve mal güvenliğini en üst seviyede tutabilmektir. Yapılan uygulamalar sonunda hem çevreyi rahatsız eden gürültü kirliliği önlenmiş olunuyor hem de motosiklet hırsızlığı önlenmiş oluyor. Böylelikle halkımız güven içerisinde olmuş oluyorlar. Halkımızın güvenliğini en üst seviyede tutmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Halkımızın huzur içinde olması için denetimlerimiz ve uygulamalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.