whatsapp

Miniklerden coşkulu bayram kutlaması

EĞİTİM 24.04.2020 - 02:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Miniklerden coşkulu bayram kutlaması

Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Bayramı bu yıl okulların kapalı olması ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerde kutlanmaya başladı. Miniklerin oluşturduğu video dikkat çekti. Seydişehir Merkez İlkokulu 2 sınıfı minik öğrencisi Kadriye Defne Akyıldız, Kampüs koleji öğrencisi Merve Köse evlerinde çektikleri video ve fotoğraf ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladılar. Anne ve babaları öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bayram için en güzel kıyafetlerini giyerek evde de olsalar 100. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın heyecanını yaşadılar.  100. Yıla yakışır şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerde şenlik havasında geçirmeye ve  hep birlikte saat 21.00’de balkonlarda İstiklal Marşını okuyarak örnek oldular.

Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Bayramı bu yıl okulların kapalı olması ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerde kutlanmaya başladı. Miniklerin oluşturduğu video dikkat çekti.

Seydişehir Merkez İlkokulu 2 sınıfı minik öğrencisi Kadriye Defne Akyıldız, Kampüs koleji öğrencisi Merve Köse evlerinde çektikleri video ve fotoğraf ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.

Anne ve babaları öncülüğünde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bayram için en güzel kıyafetlerini giyerek evde de olsalar 100. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın heyecanını yaşadılar. 

100. Yıla yakışır şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerde şenlik havasında geçirmeye ve  hep birlikte saat 21.00’de balkonlarda İstiklal Marşını okuyarak örnek oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.