whatsapp

Minik kardelenler resimleriyle canlanıyor sergisi

EĞİTİM 07.05.2018 - 15:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Minik kardelenler resimleriyle canlanıyor sergisi

Ketenli Şehit Hüseyin Kavalbacak İlkokulu Seydişehir’de “Minik Kardelenler Resimleriyle Canlanıyor” isimli resim sergisi açtı.
Belediye düğün salonundaki sergide Ketenli Mahallesi Şehit Hüseyin Kavalbacak İlkokulu öğrencilerinin yazmış oldukları gerçek hikâyelerden oluşan “Geleceğin Kalemlerinden İlk Adım” kitabı da katılımcılara tanıtıldı. Okul Müdürü Kemal Yıldız, öğrenciler kendi kalemleriyle; babalarından, analarından duydukları ve kendilerinin yaşamış oldukları hikâyeleri kitap haline getirdiklerini söyledi. Açılışı, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından yapılan serginin 10 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi.
Ketenli Şehit Hüseyin Kavalbacak İlkokulu Seydişehir’de “Minik Kardelenler Resimleriyle Canlanıyor” isimli resim sergisi açtı.

Belediye düğün salonundaki sergide Ketenli Mahallesi Şehit Hüseyin Kavalbacak İlkokulu öğrencilerinin yazmış oldukları gerçek hikâyelerden oluşan “Geleceğin Kalemlerinden İlk Adım” kitabı da katılımcılara tanıtıldı.

Okul Müdürü Kemal Yıldız, öğrenciler kendi kalemleriyle; babalarından, analarından duydukları ve kendilerinin yaşamış oldukları hikâyeleri kitap haline getirdiklerini söyledi.

Açılışı, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından yapılan serginin 10 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.