whatsapp

Minik eller okul bahçesine fidan dikti

EĞİTİM 03.01.2019 - 23:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Minik eller okul bahçesine fidan dikti

Seydişehir Selçuklu İlkokulu ve TEMA Vakfı işbirliğiyle “Minik TEMA ve Minik Eller Toprağa” projesiyle, okul bahçesine fidan dikimi gerçekleşti. Selçuklu İlkokulu Müdürü Kadir Genç, ‘’Proje yürütücüsü okulumuz müdür yardımcılarından Salih Yaman ve Tema Vakfı temsilciliği işbirliğiyle ilkokul öğrencilerimiz 60 sedir fidanını toprakla buluşturdu’’ dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Amaçlarının tüm okullarda fidan dikimi gerçekleştirerek minik öğrencilere ağaç sevgisi kazandırmak olduğunu kaydederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Seydişehir Selçuklu İlkokulu ve TEMA Vakfı işbirliğiyle “Minik TEMA ve Minik Eller Toprağa” projesiyle, okul bahçesine fidan dikimi gerçekleşti.

Selçuklu İlkokulu Müdürü Kadir Genç, ‘’Proje yürütücüsü okulumuz müdür yardımcılarından Salih Yaman ve Tema Vakfı temsilciliği işbirliğiyle ilkokul öğrencilerimiz 60 sedir fidanını toprakla buluşturdu’’ dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Amaçlarının tüm okullarda fidan dikimi gerçekleştirerek minik öğrencilere ağaç sevgisi kazandırmak olduğunu kaydederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.