whatsapp

Milli irade nöbetine devam

GÜNDEM 28.07.2016 - 01:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milli irade nöbetine devam

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı Seydişehir Belediye meydanında milli irade nöbeti devam ediyor.
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların milli irade nöbeti, 13’nci gecesinde de şölen havasında başlayan nöbete, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle" ve "Darbeye Hayır İdam İsteriz" sloganları attı. Milli irade nöbetine katılan 86 yaşındaki türbedar Mürsel Albayrak, alandakilerin ilgi odağı oldu.  Darbelerden çok çektiğini belirten Mürsel Albayrak, "86 yaşındayım. Çok darbeler gördüm. Milletimiz devletine hükümetine sahip çıktı. Allah beterinden saklasın. Cumhurbaşkanımız eve dönün deyinceye kadar nöbete katılacağım’’dedi. Milli İrade nöbetine Ak Parti Konya Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Beyşehir Kaymakamı Kadir Ulusoy, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Şırnak eski Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel destek verdi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı Seydişehir Belediye meydanında milli irade nöbeti devam ediyor.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların milli irade nöbeti, 13’nci gecesinde de

şölen havasında başlayan nöbete, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle" ve "Darbeye Hayır İdam İsteriz" sloganları attı.

Milli irade nöbetine katılan 86 yaşındaki türbedar Mürsel Albayrak, alandakilerin ilgi odağı oldu. 

Darbelerden çok çektiğini belirten Mürsel Albayrak, "86 yaşındayım. Çok darbeler gördüm. Milletimiz devletine hükümetine sahip çıktı. Allah beterinden saklasın. Cumhurbaşkanımız eve dönün deyinceye kadar nöbete katılacağım’’dedi.

Milli İrade nöbetine Ak Parti Konya Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Beyşehir Kaymakamı Kadir Ulusoy, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Şırnak eski Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.