whatsapp

Milli eğitime ek bina

EĞİTİM 14.02.2018 - 23:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milli eğitime ek bina

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi mülkiyetinde bulunan yıllardır atıl durumda kalan eski bina kaymakam Aydın Erdoğan’nın girişimleriyle tadilat çalışmaları sonucunda maarif kolleji olarak açıldı.
Alüminyum AŞ’e tarafından 700 bin liraya İmal olduğunu dile getiren lçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, taşımalı eğitim gören öğrencilerin ders ve zeka oyunları oynayabilecekleri bir bina kazandırdıklarını kaydetti. Merkez İlkokulu öğretmenlerinden Havva Erdoğan’ın sorumluluğunda eğitime başladığını belirten Kibar, ‘’ Türkiye’de maarif adıyla eğitim verilecek ilk proje. Öğrencilerimize faydalı olacağını ümit ediyoruz. Maarif Merkezi’nde öğrenciler; akıl oyunları, satranç, masa tenisi, kütüphane ve okuma salonu gibi aktivitelerden günün her saati yararlanabilecekler’’dedi.. Çocukları çok sevdiğini dile getiren Sınıf Öğretmeni Havva Erdoğan: “Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri, kötü alışkanlıklardan uzak duracakları bir ortam hazırlandı. Velilerin duyarlı davranarak çocuklarına Maarif Merkezi’ni özendirmelerini istiyoruz” dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi mülkiyetinde bulunan yıllardır atıl durumda kalan eski bina kaymakam Aydın Erdoğan’nın girişimleriyle tadilat çalışmaları sonucunda maarif kolleji olarak açıldı.

Alüminyum AŞ’e tarafından 700 bin liraya İmal olduğunu dile getiren lçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, taşımalı eğitim gören öğrencilerin ders ve zeka oyunları oynayabilecekleri bir bina kazandırdıklarını kaydetti.

Merkez İlkokulu öğretmenlerinden Havva Erdoğan’ın sorumluluğunda eğitime başladığını belirten Kibar, ‘’ Türkiye’de maarif adıyla eğitim verilecek ilk proje. Öğrencilerimize faydalı olacağını ümit ediyoruz. Maarif Merkezi’nde öğrenciler; akıl oyunları, satranç, masa tenisi, kütüphane ve okuma salonu gibi aktivitelerden günün her saati yararlanabilecekler’’dedi..

Çocukları çok sevdiğini dile getiren Sınıf Öğretmeni Havva Erdoğan: “Öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri, kötü alışkanlıklardan uzak duracakları bir ortam hazırlandı. Velilerin duyarlı davranarak çocuklarına Maarif Merkezi’ni özendirmelerini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.