whatsapp

Milletvekili Şeker'in Seydişehir Ziyareti

SİYASET 22.09.2017 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Şeker'in Seydişehir Ziyareti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Seydişehir'i ziyaret etti.
AK Parti  Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden  Milletvekili Şeker, parti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret hakkında basına açıklama yapan  AK parti Konya  İl Yerel Yönetimler Başkanı  Seyit Ahmet Biçer, Milletvekili Şeker ile  Seydişehir'de devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alıp, istişarede bulunduklarını söyledi. Şeker'i  Seydişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Biçer, şunları kaydetti:  "Kendisi özellikle belediyelerimizin seçimlerde vermiş olduğu vaatlerin yerine getirilip getirilmediği, yapılacak olan hizmetleri yerinde görmek istedi.  AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman  Konya'nın arkasında olduklarını htirmek istediklerini belirtti. Belediye Başkanımızın ve ilçe teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmaları birlikte inceledik ve gözlemledik. Bundan sonra da ziyaretler sıklaşacak." İlçe Başkanı Mustafa konurer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Milletvekili İlyas Şeker’e teşekkür etti.  Toplantıya, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, AK Parti Konya Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Ahmet Biçer, İl Tanıtım Medya başkanı Yusuf Uçar, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Seydişehir'i ziyaret etti.

AK Parti  Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden  Milletvekili Şeker, parti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret hakkında basına açıklama yapan  AK parti Konya  İl Yerel Yönetimler Başkanı  Seyit Ahmet Biçer, Milletvekili Şeker ile  Seydişehir'de devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alıp, istişarede bulunduklarını söyledi.
Şeker'i  Seydişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Biçer, şunları kaydetti: 
"Kendisi özellikle belediyelerimizin seçimlerde vermiş olduğu vaatlerin yerine getirilip getirilmediği, yapılacak olan hizmetleri yerinde görmek istedi.  AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman  Konya'nın arkasında olduklarını htirmek istediklerini belirtti. Belediye Başkanımızın ve ilçe teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmaları birlikte inceledik ve gözlemledik. Bundan sonra da ziyaretler sıklaşacak."

İlçe Başkanı Mustafa konurer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Milletvekili İlyas Şeker’e teşekkür etti. 

Toplantıya, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, AK Parti Konya Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Ahmet Biçer, İl Tanıtım Medya başkanı Yusuf Uçar, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Meclis

üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.