whatsapp

Milletvekili Konuk Seydişehir’de

SİYASET 21.06.2018 - 20:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Konuk Seydişehir’de

Karaman Milletvekili Recep Konuk, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir’de vatandaşlarla buluştu.
Sevgi seliyle karşılanan Konuk, 24 Haziranda yapılacak seçimlerde Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sizlerin destekleriyle yeni Türkiye’nin başkanı olacağını söyledi. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konuşan Konuk, ‘’Ülkemizin geleceğini tayin edecek bir seçim süreci yaşıyoruz. Bu seçimlerde prangaların kırılması, vesayetler döneminin temizlenmesi, Dünyayla rekabet edebilecek bir Cumhurbaşkanı oylanacak. Eski sisteme dönmek isteyenlerle yeni bir sistemin başlangıcının tayinini sizler belirleyeceksiniz. Ne zaman Türkiye büyüse karşısına duranlar oluyor. 15Temmuz bunun bir yansımasıydı. Yeni Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemini engellemek için aynı tezgahları kurmak isteyenler var. İşte Türkiye Askeri, ekonomi ve siyasi olarak çok büyüdü terör bitirildi. Şimdi bu gücü daha da güçlendirmek sizin elinizde.’’diye konuştu. Toplantıya  Seydişehir  belediye başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe  başkanı Mustafa Konurer partililer vatandaşlar katıldı.
Karaman Milletvekili Recep Konuk, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir’de vatandaşlarla buluştu.

Sevgi seliyle karşılanan Konuk, 24 Haziranda yapılacak seçimlerde Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sizlerin destekleriyle yeni Türkiye’nin başkanı olacağını söyledi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konuşan Konuk, ‘’Ülkemizin geleceğini tayin edecek bir seçim süreci yaşıyoruz. Bu seçimlerde prangaların kırılması, vesayetler döneminin temizlenmesi, Dünyayla rekabet edebilecek bir Cumhurbaşkanı oylanacak. Eski sisteme dönmek isteyenlerle yeni bir sistemin başlangıcının tayinini sizler belirleyeceksiniz. Ne zaman Türkiye büyüse karşısına duranlar oluyor. 15Temmuz bunun bir yansımasıydı. Yeni Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemini engellemek için aynı tezgahları kurmak isteyenler var. İşte Türkiye Askeri, ekonomi ve siyasi olarak çok büyüdü terör bitirildi. Şimdi bu gücü daha da güçlendirmek sizin elinizde.’’diye konuştu.

Toplantıya  Seydişehir  belediye başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe  başkanı Mustafa Konurer partililer vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.