whatsapp

Milletvekili Etyemez, kuğulu’da esnafları ziyaret etti

BELEDİYE 15.08.2018 - 13:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Etyemez, kuğulu’da esnafları ziyaret etti

Konya Milletvekili Halil Etyemez, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kalkınma Şöleni kapsamında Kuğulu Parkta stant açan esnafları tek tek ziyaret ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, esnaflar adına yaptığı açıklamada ‘’Belediye Başkanımız bizleri sürekli ziyaret ediyor, taleplerimizi dinliyor. Sayın Başkanımıza esnafımıza olan yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz." dediler. Emperyal güçlerin dolarla ülkeyi dize getirmeye çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Halil Etyemez, Birlik beraberlik içerisinde püskürteceklerini söyledi. Esnaf ziyaretine, Konya AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve Meclis Üyeleri katıldı.

Konya Milletvekili Halil Etyemez, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kalkınma Şöleni kapsamında Kuğulu Parkta stant açan esnafları tek tek ziyaret ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, esnaflar adına yaptığı açıklamada ‘’Belediye Başkanımız bizleri sürekli ziyaret ediyor, taleplerimizi dinliyor. Sayın Başkanımıza esnafımıza olan yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz." dediler.

Emperyal güçlerin dolarla ülkeyi dize getirmeye çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Halil Etyemez, Birlik beraberlik içerisinde püskürteceklerini söyledi.

Esnaf ziyaretine, Konya AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve Meclis Üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.