whatsapp

Milletvekili Bozkurt, CHP'yi ziyaret etti

SİYASET 02.02.2017 - 08:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Bozkurt, CHP'yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, yeni sistemde Cumhurbaşkanlığı yetkileri ve Anayasa değişikliği üzerine bilgilendirme toplantısı için Seydişehire geldi.
CHP ilçe örgüt binasında partililere konuşan Hüsnü Bozkurt, Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemindeki yetkilerle o gazi meclisin fes edilmesiyle karşı karşıya kalınacağını söyledi. Anayasa metninin emperyalist güçler tarafından hazırlandığını iddia eden Bozkurt sözlerine, ‘’ Getirilmek istenen Başkanlık sistemi değil emperyalistler tarafından Büyük Ortadoğu Projesinin(BOB)  ihanet belgesidir. Sn Cumhurbaşkanı tarafından bile bu fark edilemiyor. Eğer bu temel maddeler halkımız tarafından kabul edilirse inanın Türkiye yeniden bir Mustafa Kemal yeniden bir kurtuluş savaşıyla karşı karşıya kalabilir. Tablo bu kadar vahim” dedi. Yeni yasanın Türkiye Büyük Millet Meclisinin görev yapamaz duruma getirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Milletvekili Bozkurt, “ Emperyalist güçler önce tek adam yaratır sonra onu kullanır ve atar. Tarihte örnekleri çok olan devletler var. Onun için Sn Erdoğan’ı da koruyacak bu Anayasaya hayır diyoruz. Çünkü bu bir CHP meselesi değil. 79 milyon insanımızın geleceğinin sorunudur. Bu nedenle felaket getirecek bu yasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini AK parti, MHP ve diğer partililere anlatarak milletimiz tarafından kabul edilmemesi için çaba sarf edeceğim’’diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, yeni sistemde Cumhurbaşkanlığı yetkileri ve Anayasa değişikliği üzerine bilgilendirme toplantısı için Seydişehire geldi.

CHP ilçe örgüt binasında partililere konuşan Hüsnü Bozkurt, Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemindeki yetkilerle o gazi meclisin fes edilmesiyle karşı karşıya kalınacağını söyledi.

Anayasa metninin emperyalist güçler tarafından hazırlandığını iddia eden Bozkurt sözlerine, ‘’ Getirilmek istenen Başkanlık sistemi değil emperyalistler tarafından Büyük Ortadoğu Projesinin(BOB)  ihanet belgesidir. Sn Cumhurbaşkanı tarafından bile bu fark edilemiyor. Eğer bu temel maddeler halkımız tarafından kabul edilirse inanın Türkiye yeniden bir Mustafa Kemal yeniden bir kurtuluş savaşıyla karşı karşıya kalabilir. Tablo bu kadar vahim” dedi.

Yeni yasanın Türkiye Büyük Millet Meclisinin görev yapamaz duruma getirilmeye çalışıldığına dikkat çeken Milletvekili Bozkurt, “ Emperyalist güçler önce tek adam yaratır sonra onu kullanır ve atar. Tarihte örnekleri çok olan devletler var. Onun için Sn Erdoğan’ı da koruyacak bu Anayasaya hayır diyoruz. Çünkü bu bir CHP meselesi değil. 79 milyon insanımızın geleceğinin sorunudur. Bu nedenle felaket getirecek bu yasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini AK parti, MHP ve diğer partililere anlatarak milletimiz tarafından kabul edilmemesi için çaba sarf edeceğim’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.