whatsapp

Milletvekili Baloğlu, Seydişehir'i Ziyaret Etti

SİYASET 19.08.2017 - 19:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Baloğlu, Seydişehir'i Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Seydişehir ilçesini ziyaret etti.
Kesecik, Gökhüyük, Kumluca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Baloğlu, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti. Esas meselenin ülkenin bekası, istikrarı, istikbali ve istiklali olduğunu kaydeden Baloğlu, şöyle konuştu: 'Türkiye Cumhuriyeti 7 düvele karşı yarışa girmiştir. 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyoruz. Hızlı kalkınmanın ilacı birlik ve beraberliğimizi bozmadan liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a dün olduğu gibi bugün de destek olmaktır. 14 yıldır ülkemiz AK Parti iktidarlarıyla hayati değerde birçok önemli yatırım aldı. Kazanan milletimiz olmuştur. Önümüzdeki dönemde de bu yatırım ve projelerimiz devam edecek. Ülkemiz, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve daha birçok alanda kaydettiği ilerlemelerle istikrarlı güvenli bir ülke haline gelmiştir.' Baloğlu'na ziyaretlerinde, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

Kesecik, Gökhüyük, Kumluca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Baloğlu, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti.
Esas meselenin ülkenin bekası, istikrarı, istikbali ve istiklali olduğunu kaydeden Baloğlu, şöyle konuştu:
'Türkiye Cumhuriyeti 7 düvele karşı yarışa girmiştir. 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyoruz. Hızlı kalkınmanın ilacı birlik ve beraberliğimizi bozmadan liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a dün olduğu gibi bugün de destek olmaktır. 14 yıldır ülkemiz AK Parti iktidarlarıyla hayati değerde birçok önemli yatırım aldı. Kazanan milletimiz olmuştur. Önümüzdeki dönemde de bu yatırım ve projelerimiz devam edecek. Ülkemiz, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve daha birçok alanda kaydettiği ilerlemelerle istikrarlı güvenli bir ülke haline gelmiştir.'
Baloğlu'na ziyaretlerinde, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.