whatsapp

Milletvekili Babaoğlu Seydişehir'de

SİYASET 01.04.2017 - 10:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Babaoğlu Seydişehir'de

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Seydişehir’de esnaf ve mahalle ziyaretinde bulundu.
Konya Milletvekili Mehmet babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte çarşıdaki dükkân ve mağazaları ziyaret ederek, 16 Nisan’daki referandum için esnaftan destek istedi. Bereketli bir kazanç dileğinde bulundu. Daha sonra Babaoğlu ve beraberindeki heyet Mesudiye, yaylacık, Ketenli, Dikilitaş Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 16 Nisan gününe kadar tüm enerjileriyle sahada olacaklarının ifade eden Milletvekili Babaoğlu,  18 maddelik anayasa değişikliğini vatandaşlara her gittiği yerde tek tek anlattıklarını söyledi. Krizlere neden olan mevcut ve hantal sistemden kurtulmak gerektiğini vurgulayan Babaoğlu, ‘’Halkımızın duaları ve destekleriyle inşallah ülkemiz daha güçlü olacak. İnşallah 16 Nisan'da yeni bir zaferi daha karşılayacağız. Darbe üreten bu sistemin artık değişmesi gerekiyor. Buna inancımız tamdır. Sizleri Referandumda ‘Evet’ oyu kullanmaya davet ediyorum.” diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Seydişehir’de esnaf ve mahalle ziyaretinde bulundu.

Konya Milletvekili Mehmet babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte çarşıdaki dükkân ve mağazaları ziyaret ederek, 16 Nisan’daki referandum için esnaftan destek istedi. Bereketli bir kazanç dileğinde bulundu.

Daha sonra Babaoğlu ve beraberindeki heyet Mesudiye, yaylacık, Ketenli, Dikilitaş Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

16 Nisan gününe kadar tüm enerjileriyle sahada olacaklarının ifade eden Milletvekili Babaoğlu,  18 maddelik anayasa değişikliğini vatandaşlara her gittiği yerde tek tek anlattıklarını söyledi.

Krizlere neden olan mevcut ve hantal sistemden kurtulmak gerektiğini vurgulayan Babaoğlu, ‘’Halkımızın duaları ve destekleriyle inşallah ülkemiz daha güçlü olacak. İnşallah 16 Nisan'da yeni bir zaferi daha karşılayacağız. Darbe üreten bu sistemin artık değişmesi gerekiyor. Buna inancımız tamdır. Sizleri Referandumda ‘Evet’ oyu kullanmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.