whatsapp

Millet parkı açılışı yapıldı

BELEDİYE 03.05.2019 - 18:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Millet parkı açılışı yapıldı

Eski İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi arsasına Seydişehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik Bakanlığı’nın katkıları ile yapımı tamamlanan Millet Parkı açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 bin 200 metre kare olan üzerinde bulunan Millet Parkı’nın, 990 Bin liraya mal olduğunu belirtti. Başkan Tutal ‘’Bir ilçenin, bir kentin güzelliği sosyal alanların, yeşil alanların fazla olmasıyla anlaşılır. İnsanlar şehir hayatında bunaldıkları zaman dinlenebilecekleri mekânları olması gerekir. Millet Parkı çalışmamız ile şehrin ana merkezini rahatlatmış olduk.’’ dedi.

Eski İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi arsasına Seydişehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik Bakanlığı’nın katkıları ile yapımı tamamlanan Millet Parkı açılışı yapıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 bin 200 metre kare olan üzerinde bulunan Millet Parkı’nın, 990 Bin liraya mal olduğunu belirtti.

Başkan Tutal ‘’Bir ilçenin, bir kentin güzelliği sosyal alanların, yeşil alanların fazla olmasıyla anlaşılır. İnsanlar şehir hayatında bunaldıkları zaman dinlenebilecekleri mekânları olması gerekir. Millet Parkı çalışmamız ile şehrin ana merkezini rahatlatmış olduk.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.