whatsapp

MHP Yönetimi Ak Parti’yi Ziyaret Etti

SİYASET 26.01.2019 - 23:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP Yönetimi Ak Parti’yi Ziyaret Etti

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül yönetim kurulundan bazı üyeler ile birlikte AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tutal da hazır bulundu. Ziyaret sırasında yaklaşan mahalli seçimler ile ilgili çalışmalar ve yol haritası görüşüldü. Ak parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, Cumhur İttifakı olarak tam bir uyum içinde çalıştıklarını belirterek,  31 Mart mahalli seçimlerinde halkımızın iradesi ile sandıktan ezici bir çoğunlukla birinci çıkacaklarına inandıklarını, halkın teveccühünden oldukça memnun olduklarını, bu teveccühe layık olmak için daha da fazla çalışacaklarını belirterek, Seydişehir halkı her şey in en iyisine layıktır, bu çerçevede durmak yok yola devam diyoruz.

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül yönetim kurulundan bazı üyeler ile birlikte AK Parti İlçe başkanı Kemalettin Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tutal da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında yaklaşan mahalli seçimler ile ilgili çalışmalar ve yol haritası görüşüldü.

Ak parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, Cumhur İttifakı olarak tam bir uyum içinde çalıştıklarını belirterek,  31 Mart mahalli seçimlerinde halkımızın iradesi ile sandıktan ezici bir çoğunlukla birinci çıkacaklarına inandıklarını, halkın teveccühünden oldukça memnun olduklarını, bu teveccühe layık olmak için daha da fazla çalışacaklarını belirterek,

Seydişehir halkı her şey in en iyisine layıktır, bu çerçevede durmak yok yola devam diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.