whatsapp

MHP teşkilatından seçim değerlendirmesi

SİYASET 28.06.2018 - 00:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP teşkilatından seçim değerlendirmesi

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonuçları ile MHP Seydişehir İlçe Başkanı Abdullah Söğüt’ün basın açıklaması: “şühedaya vefa-millete beka”
Milli bekamızın zor günler geçirdiği, iç ve dış düşmanlarca kuşatma harekâtına gebe bırakıldığı Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde zor bir seçim sürecini daha geride bıraktık. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyin işaret ettiği gibi “şühedaya vefa-millete beka” şuuruyla seçim çalışmalarımızı yapmak üzere seçim sahasına indik. Milliyetçi Hareket Partisi için kamuoyunda ve seçmenler üzerinde uygulanan “bitti” ve “ikibuçukluk-üçlük parti” diye algı yaratmaya çalışanlara, fitnecilere ve fesatçılara inat şehir merkezimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımıza araklıksız olarak üstümüze düşen görev bilinciyle, seçim çalışmalarına devam ettik. Davanın kutsaliyetini ön planda tutup, ülkemizin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyerek, liderimizin izinde ve yolunda yürüyerek vatandaşlarımızı aydınlatıp, Milliyetçi Hareket Partisinin parlamentoda daha fazla vekil ile temsil edilebilmesini ve Ülkemizin bekasının teminatı için gerekli olduğunu anlattık. Partimize ve davamıza gönül veren ülküdaşlarımızın, vatandaşlarımızın yoğun çaba ve gayretleri ile bize biçilen kaftanı yırtarak, başarılı bir şekilde seçim sürecini tamamladık. Bu seçim sürecinde parti propagandası ve çalışmalarında bana en büyük destek olan geçmiş dönem MHP İlçe Başkanlarım Sayın Ahmet altunel, Yusuf Arıcıoğlu, Seydişehir MHP Eski Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat’a ve MHP Eski Belediye Meclis Üyemiz Mümin Kutun’a  bilahare teşekkür ederim.  Bunun yanında MHP İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza, gönüldaşlarımıza ve bizleri dinleme nezaketinde bulunup, yüksek bir katılım sağlayan, samimi olarak destek olup, oy veren tüm Seydişehir halkına sonsuz şükranlarımı, selamlarımı ve saygılarımı sunarım. Sözlerimi Usta şair Necip Fazıl Kısakürek’in şu şiiri ile bitirmek istiyorum: Utansın Tohum saç, bitmezse toprak utansın!  Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!  Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı;  Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı,  Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin,  Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk;  Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! Abdullah Söğüt / MHP İlçe Başkanı
24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonuçları ile MHP Seydişehir İlçe Başkanı Abdullah Söğüt’ün basın açıklaması: “şühedaya vefa-millete beka”

Milli bekamızın zor günler geçirdiği, iç ve dış düşmanlarca kuşatma harekâtına gebe bırakıldığı Türkiye Cumhuriyeti Devletimizde zor bir seçim sürecini daha geride bıraktık.

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyin işaret ettiği gibi “şühedaya vefa-millete beka” şuuruyla seçim çalışmalarımızı yapmak üzere seçim sahasına indik. Milliyetçi Hareket Partisi için kamuoyunda ve seçmenler üzerinde uygulanan “bitti” ve “ikibuçukluk-üçlük parti” diye algı yaratmaya çalışanlara, fitnecilere ve fesatçılara inat şehir merkezimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımıza araklıksız olarak üstümüze düşen görev bilinciyle, seçim çalışmalarına devam ettik. Davanın kutsaliyetini ön planda tutup, ülkemizin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyerek, liderimizin izinde ve yolunda yürüyerek vatandaşlarımızı aydınlatıp, Milliyetçi Hareket Partisinin parlamentoda daha fazla vekil ile temsil edilebilmesini ve Ülkemizin bekasının teminatı için gerekli olduğunu anlattık. Partimize ve davamıza gönül veren ülküdaşlarımızın, vatandaşlarımızın yoğun çaba ve gayretleri ile bize biçilen kaftanı yırtarak, başarılı bir şekilde seçim sürecini tamamladık.

Bu seçim sürecinde parti propagandası ve çalışmalarında bana en büyük destek olan geçmiş dönem MHP İlçe Başkanlarım Sayın Ahmet altunel, Yusuf Arıcıoğlu, Seydişehir MHP Eski Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat’a ve MHP Eski Belediye Meclis Üyemiz Mümin Kutun’a  bilahare teşekkür ederim.  Bunun yanında MHP İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza, gönüldaşlarımıza ve bizleri dinleme nezaketinde bulunup, yüksek bir katılım sağlayan, samimi olarak destek olup, oy veren tüm Seydişehir halkına sonsuz şükranlarımı, selamlarımı ve saygılarımı sunarım.

Sözlerimi Usta şair Necip Fazıl Kısakürek’in şu şiiri ile bitirmek istiyorum:

Utansın

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! 
Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! 
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi noel ağacı; 
Dallarda iğreti yaprak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı, 
Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Ölümden ilerde varış dediğin, 
Geride ne varsa bırak utansın!

Ey binbir tanede solmayan tek renk; 
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!

Abdullah Söğüt / MHP İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.