whatsapp

MHP polis haftasını kutladı

SİYASET 08.04.2019 - 20:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP polis haftasını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül; Türk Polis Teşkilatı’nın 8-12 Nisan 2019 Tarihleri arasında 174. kuruluş yıl dönümünü kutlamalarıyla ilgili, kutlama mesajı yayınladı. “Polis kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat etmelidir.” - M. KemaI Atatürk 8-12 Nisan 2019 Tarihlerinde kutlanacak olan “Polis Haftası” Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin yegâne teminatı olarak gördüğü Türk Polisine, minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiğimiz değerli bir gündür. Türk Polis Teşkilatı’nın gösterdiği olağanüstü gayretlerle, canları pahasına yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadırlar. 8-12 Nisan 2019 Tarihleri arasında 174. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Türk Polis Teşkilatı’nın değerli mensuplarının “Polis Haftasını” en derin duygularımla kutluyor, görevleri esnansın da şehit olmuş şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz eder, gazilerimize ve tüm teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül; Türk Polis Teşkilatı’nın 8-12 Nisan 2019 Tarihleri arasında 174. kuruluş yıl dönümünü kutlamalarıyla ilgili, kutlama mesajı yayınladı.

“Polis kanun adamıdır. Ona her zaman saygı göstermeli ve itaat etmelidir.” - M. KemaI Atatürk

8-12 Nisan 2019 Tarihlerinde kutlanacak olan “Polis Haftası” Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin yegâne teminatı olarak gördüğü Türk Polisine, minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiğimiz değerli bir gündür. Türk Polis Teşkilatı’nın gösterdiği olağanüstü gayretlerle, canları pahasına yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadırlar.

8-12 Nisan 2019 Tarihleri arasında 174. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Türk Polis Teşkilatı’nın değerli mensuplarının “Polis Haftasını” en derin duygularımla kutluyor, görevleri esnansın da şehit olmuş şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz eder, gazilerimize ve tüm teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.