whatsapp

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı Seydişehir’de

SİYASET 11.06.2018 - 01:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı Seydişehir’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı Seydişehir İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.
Seçim koordinasyon merkezi önündeki iftar programın konuşan Kalaycı,  Bir taraftan terör, diğer taraftan ekonomiyle uğraşarak hedefte olan Türkiye’yi diz çökertmek istiyorlar, ama başaramayacaklarını söyledi. Türkiye’yi Bölemeyeceklerini ifade eden Kalaycı, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Her karış toprağında şehitlerimizin kanı vardır. Başarılı olamayacaklardır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ülkemiz büyük hedeflere ulaşacaktır. Başbuğumuz merhum Alpaslan Türkeş’in milli devlet, güçlü iktidar hedefine ulaşacağız. Tüm İslam ülkelerinin umudu Türkiye’dir. Bu umutlarını boşa çıkarmayarak yeşerteceğiz. Bu vesileyle Kadir gecenizi ve Ramazan bayramını kutluyorum. Allah emanet olun.’’dedi. Programa, İl Başkan Murat Çiçek, İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Muhtarlar, Sivil toplum temsilcileri çok sayıda partili ve davetliler katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı Seydişehir İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.

Seçim koordinasyon merkezi önündeki iftar programın konuşan Kalaycı,  Bir taraftan terör, diğer taraftan ekonomiyle uğraşarak hedefte olan Türkiye’yi diz çökertmek istiyorlar, ama başaramayacaklarını söyledi.

Türkiye’yi Bölemeyeceklerini ifade eden Kalaycı, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Her karış toprağında şehitlerimizin kanı vardır. Başarılı olamayacaklardır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ülkemiz büyük hedeflere ulaşacaktır. Başbuğumuz merhum Alpaslan Türkeş’in milli devlet, güçlü iktidar hedefine ulaşacağız. Tüm İslam ülkelerinin umudu Türkiye’dir. Bu umutlarını boşa çıkarmayarak yeşerteceğiz. Bu vesileyle Kadir gecenizi ve Ramazan bayramını kutluyorum. Allah emanet olun.’’dedi.

Programa, İl Başkan Murat Çiçek, İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Muhtarlar, Sivil toplum temsilcileri çok sayıda partili ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.