whatsapp

Mezarlıklarda düzenleme çalışmaları

BELEDİYE 12.06.2018 - 14:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mezarlıklarda düzenleme çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Seydişehir'deki mezarlıklarda temizlik çalışması yapıyor.
Mezarlıklar Müdürü İbrahim Küçük, yaptığı açıklamada, ilçe genelindeki mezarlıkların bayram ve arife ziyaretlerine hazır hale getirildiğini söyledi. Mezarlık içerisinde ot biçme ve genel temizlik çalışmaları yapıldığını kaydeden Küçük, "Vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapmaları için ilçe genelindeki mezarlıklarımızda çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ayrıca yaz sıcaklarının artmasına karşı olası bir yangın ihtimaline karşı da çevre düzenlemelerine önem veriyoruz." diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Seydişehir'deki mezarlıklarda temizlik çalışması yapıyor.

Mezarlıklar Müdürü İbrahim Küçük, yaptığı açıklamada, ilçe genelindeki mezarlıkların bayram ve arife ziyaretlerine hazır hale getirildiğini söyledi.
Mezarlık içerisinde ot biçme ve genel temizlik çalışmaları yapıldığını kaydeden Küçük, "Vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapmaları için ilçe genelindeki mezarlıklarımızda çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ayrıca yaz sıcaklarının artmasına karşı olası bir yangın ihtimaline karşı da çevre düzenlemelerine önem veriyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.