whatsapp

Meyve ağaçlarında uygulamalı budama kursu

EKONOMİ 25.03.2019 - 10:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Meyve ağaçlarında uygulamalı budama kursu

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü işbirliğiyle, daha bilinçli ve kaliteli üretim için üreticilere yönelik budama kursu uygulamalı olarak devam ediyor. 32 kursiyerin İlçe tarım ziraat mühendisi İbrahim Bilici tarafından uygulamalı olarak gösterilen kurs ilçenin muhtelif meyve bahçelerinde budama teknikleri uygulamalı olarak anlatılıyor. 11. 04 2019 tarihinde tamamlanacağını kaydeden Zıraat mühendisi İbrahim Bilici,’ ’Uygulamalı olarak farklı meyve bahçelerindeki iki yerleşim biriminde budama tekniklerini arkadaşlara gösteriyoruz. Derslerde aldıkları bilgileri burada da tatbik etmiş oluyorlar. Kendileri açısından çok faydalı oluyor’’ şeklinde konuştu.

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü işbirliğiyle, daha bilinçli ve kaliteli üretim için üreticilere yönelik budama kursu uygulamalı olarak devam ediyor.

32 kursiyerin İlçe tarım ziraat mühendisi İbrahim Bilici tarafından uygulamalı olarak gösterilen kurs ilçenin muhtelif meyve bahçelerinde budama teknikleri uygulamalı olarak anlatılıyor.

11. 04 2019 tarihinde tamamlanacağını kaydeden Zıraat mühendisi İbrahim Bilici,’ ’Uygulamalı olarak farklı meyve bahçelerindeki iki yerleşim biriminde budama tekniklerini arkadaşlara gösteriyoruz. Derslerde aldıkları bilgileri burada da tatbik etmiş oluyorlar. Kendileri açısından çok faydalı oluyor’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.