whatsapp

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri

EĞİTİM 28.03.2018 - 09:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri

Seydişehir Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri etkinliği planlamasında Merkezi Konya’da bulunan ELFA Şirketi yönetim kurulu Başkanı Bahattin DÜZGÜN ile öğrenciler sohbet etti.
Okul Müdürü Sedat VURAL “Okulumuz kariyer günleri münasebetiyle; Okulumuz Elektrik Bölümünden 1997 mezunlarından Bahattin DÜZGÜN’ü misafir ettik. Bu buluşmada Bahattin Beyin Öğretmenlerimiz ve yeni nesil ile tanışmaları çok faydalı oldu. Bu bağlamda Sayın Bahattin DÜZGÜN öğrencilerimize tecrübelerini aktardı. Çalışmakta olduğu iş sektörü ve alanları hakkında bilgi verdi.  Kendisine çok teşekkür ederiz.” Sayı Bahattin DÜZGÜN toplantı salonunda öğrenciler ile buluşmasından memnun olduğunu belirtip şöyle devam etti. Kendisinde bu okuldan mezun olduğunu belirterek o zamandan bu zamana okulun çok mesafe kat ettiğini Laboratuvar, atölye şartlarının çok yükseldiğini, Sosyal ortamlarının çok daha geliştiğini öğrencilerle paylaştı. Kendisinin bu okuldan mezun olduğunu, bu okulda elektrik bölümünde çok şeyler öğrendiğini belirterek,okullarının ve bölümlerinin kıymetini bilmelerini söyledi. Öğrencilerin Çok çalışması gerektiğini, çalışanın her zaman el üstünde tutulduğunu, ve kariyer planlarını şimdiden yapmaları gerektiğini söyledi. Bu okulda aldığı bilgilerin ufkunun açılmasında çok faydası olduğunu belirtti. Kendisin şuanda faaliyet gösteren ,Elfatek,Elfamak,Elfakalıp,Elfaexport  olmak üzere 4 firmanın yönetim kurulu Başkanlığını yürüttüğünü ,bunda bu okulda aldığım alt yapı ve bilgilerin büyük rol oynadığını belirtti.Ayrıca ülkemizde ilk olarak joystick uzaktan kumanda sistemlerini üreterek dışa bağımlılığı ortadan kaldırdıklarını belirtti. Bahattin DÜZGÜN, bu noktaya gelmesinde Seydişehir Meleki Teknik Anadolu lisesinin ve Elektrik –Elektronik teknolojileri Alanın da almış olduğu mesleki bilgi ve birikimin büyük payının  olduğunu söyleyerek,okulunuzun ve Alanınızın değerini iyi bilin ,çok çalışıp kendinizi geliştirin dedi.
Seydişehir Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri etkinliği planlamasında Merkezi Konya’da bulunan ELFA Şirketi yönetim kurulu Başkanı Bahattin DÜZGÜN ile öğrenciler sohbet etti.

Okul Müdürü Sedat VURAL “Okulumuz kariyer günleri münasebetiyle; Okulumuz Elektrik Bölümünden 1997 mezunlarından Bahattin DÜZGÜN’ü misafir ettik. Bu buluşmada Bahattin Beyin Öğretmenlerimiz ve yeni nesil ile tanışmaları çok faydalı oldu. Bu bağlamda Sayın Bahattin DÜZGÜN öğrencilerimize tecrübelerini aktardı. Çalışmakta olduğu iş sektörü ve alanları hakkında bilgi verdi.  Kendisine çok teşekkür ederiz.”

Sayı Bahattin DÜZGÜN toplantı salonunda öğrenciler ile buluşmasından memnun olduğunu belirtip şöyle devam etti. Kendisinde bu okuldan mezun olduğunu belirterek o zamandan bu zamana okulun çok mesafe kat ettiğini Laboratuvar, atölye şartlarının çok yükseldiğini, Sosyal ortamlarının çok daha geliştiğini öğrencilerle paylaştı. Kendisinin bu okuldan mezun olduğunu, bu okulda elektrik bölümünde çok şeyler öğrendiğini belirterek,okullarının ve bölümlerinin kıymetini bilmelerini söyledi.

Öğrencilerin Çok çalışması gerektiğini, çalışanın her zaman el üstünde tutulduğunu, ve kariyer planlarını şimdiden yapmaları gerektiğini söyledi. Bu okulda aldığı bilgilerin ufkunun açılmasında çok faydası olduğunu belirtti.

Kendisin şuanda faaliyet gösteren ,Elfatek,Elfamak,Elfakalıp,Elfaexport  olmak üzere 4 firmanın yönetim kurulu Başkanlığını yürüttüğünü ,bunda bu okulda aldığım alt yapı ve bilgilerin büyük rol oynadığını belirtti.Ayrıca ülkemizde ilk olarak joystick uzaktan kumanda sistemlerini üreterek dışa bağımlılığı ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Bahattin DÜZGÜN, bu noktaya gelmesinde Seydişehir Meleki Teknik Anadolu lisesinin ve Elektrik –Elektronik teknolojileri Alanın da almış olduğu mesleki bilgi ve birikimin büyük payının  olduğunu söyleyerek,okulunuzun ve Alanınızın değerini iyi bilin ,çok çalışıp kendinizi geliştirin dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.