whatsapp

Mesleki ve teknik anadolu lisesi, oto dezenfekte hizmeti veriyor

SİVİL TOPLUM 22.10.2020 - 11:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mesleki ve teknik anadolu lisesi, oto dezenfekte hizmeti veriyor

Covid 19 salgını önlemleri kapsamında; Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanında, vatandaşlara oto sağlık ve hijyen hizmeti vermeye başladı. Okul teknik öğretmenleri ve öğrencileri kimya alanında üretilen ve hijyen işleminde kullanılan ürünün, sahip olduğu özel formülü sayesinde mevcut bakteri ve virüsleri öldürmekle birlikte uzun süre etkili hijyen koruması da sağladığı açıklandı. Yapılan açıklamada hijyen uygulaması sonrasında otomobil içinde herhangi bir leke, ıslaklık gibi olumsuz bir durum oluşmadığı, ayrıca araçlarına sağlık ve hijyen hizmeti almak isteyen herkese, mesai saatleri içerisinde hizmet verildiği belirtildi.

Covid 19 salgını önlemleri kapsamında; Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanında, vatandaşlara oto sağlık ve hijyen hizmeti vermeye başladı.

Okul teknik öğretmenleri ve öğrencileri kimya alanında üretilen ve hijyen işleminde kullanılan ürünün, sahip olduğu özel formülü sayesinde mevcut bakteri ve virüsleri öldürmekle birlikte uzun süre etkili hijyen koruması da sağladığı açıklandı.

Yapılan açıklamada hijyen uygulaması sonrasında otomobil içinde herhangi bir leke, ıslaklık gibi olumsuz bir durum oluşmadığı, ayrıca araçlarına sağlık ve hijyen hizmeti almak isteyen herkese, mesai saatleri içerisinde hizmet verildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.