whatsapp

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler yeminlerini etti

EĞİTİM 25.11.2020 - 01:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler yeminlerini etti

Seydişehir’de düzenlenen etkinlikte, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yeminlerini etti. Millet Mekteplerinin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Seyyid Harun Anadolu lisesinde, göreve yeni başlayan aday öğretmenler yemin töreni ve emekli öğretmenlere ve personele hizmet şeref belgeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Göreve yeni başlayan öğretmenlerin İz Bırakan Öğretmen olmaları temennisinde bulunarak günlerini kutladı.

Seydişehir’de düzenlenen etkinlikte, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yeminlerini etti.
Millet Mekteplerinin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Seyyid Harun Anadolu lisesinde, göreve yeni başlayan aday öğretmenler yemin töreni ve emekli öğretmenlere ve personele hizmet şeref belgeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Göreve yeni başlayan öğretmenlerin İz Bırakan Öğretmen olmaları temennisinde bulunarak günlerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.