whatsapp

AGD’den hicret koşusu

SİVİL TOPLUM 12.08.2021 - 00:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AGD’den hicret koşusu

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi, her yıl geleneksel hale getirdiği 1 Muharrem 1443 Hicret Koşusunu bu yılda düzenledi. Kırıkkale Büyük Şehir Parkında düzenlenen yarışmaya 44 sporcu katılım sağladı. Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi, her yıl geleneksel hale getirdiği 1 Muharrem 1443 Hicret Koşusunu bu yılda düzenledi. Kırıkkale Büyük Şehir Parkında düzenlenen yarışmaya 44 sporcu katılım sağladı. MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU 1 Muharrem 1443 (9 Ağustos 2021 Pazartesi) tarihinde AGD Kırıkkale Şubesi, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Olimpik Spor Kulübünün birlikte organize ettiği “Geleneksel Hicret Koşusu” bu sene Kırıkkale Büyük Şehir Parkında 44 sporcunun katılımıyla yapıldı. Yarışmada 4 farklı kategoride yapılan koşular sonrasında madalyalar sahiplerini buldu. RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU Yarışmalara AGD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Altay, AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, Atletizm İl Temsilcisi ve Olimpik Spor Kulübü Başkanı Abdullah Yılmaz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Yarışma sonrasında dereceye girenlere Madalya töreni yapılarak madalyaları takdim edildi. Hicretin manası hakkında kısa bir konuşma yapan Bayraktar, yarışmaya katılan bütün gençleri tebrik etti. Ayrıca tüm vatandaşların Hicri yeni yılını tebrik eden Bayraktar AGD’nin programlarına tüm gençleri ve ailelerini de davet etti. Kırıkkale’de geleneksel hale gelen Hicret Koşusu'nun AGD Genel Merkez Spor Komisyonu tarafından gelecek yıl tüm il ve bölgelerde yapılması planlanıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi, her yıl geleneksel hale getirdiği 1 Muharrem 1443 Hicret Koşusunu bu yılda düzenledi. Kırıkkale Büyük Şehir Parkında düzenlenen yarışmaya 44 sporcu katılım sağladı.

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi, her yıl geleneksel hale getirdiği 1 Muharrem 1443 Hicret Koşusunu bu yılda düzenledi. Kırıkkale Büyük Şehir Parkında düzenlenen yarışmaya 44 sporcu katılım sağladı.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

1 Muharrem 1443 (9 Ağustos 2021 Pazartesi) tarihinde AGD Kırıkkale Şubesi, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Olimpik Spor Kulübünün birlikte organize ettiği “Geleneksel Hicret Koşusu” bu sene Kırıkkale Büyük Şehir Parkında 44 sporcunun katılımıyla yapıldı. Yarışmada 4 farklı kategoride yapılan koşular sonrasında madalyalar sahiplerini buldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Yarışmalara AGD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Altay, AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, Atletizm İl Temsilcisi ve Olimpik Spor Kulübü Başkanı Abdullah Yılmaz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Yarışma sonrasında dereceye girenlere Madalya töreni yapılarak madalyaları takdim edildi. Hicretin manası hakkında kısa bir konuşma yapan Bayraktar, yarışmaya katılan bütün gençleri tebrik etti. Ayrıca tüm vatandaşların Hicri yeni yılını tebrik eden Bayraktar AGD’nin programlarına tüm gençleri ve ailelerini de davet etti.

Kırıkkale’de geleneksel hale gelen Hicret Koşusu'nun AGD Genel Merkez Spor Komisyonu tarafından gelecek yıl tüm il ve bölgelerde yapılması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.