whatsapp

Merkez ilkokulunda kan bağışı

EĞİTİM 03.11.2017 - 19:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Merkez ilkokulunda kan bağışı

Seydişehir Merkez İlkokulu velileri ve öğretmen kan bağışı9nda bulundu.
Kan vermenin bir insanlık görevi olduğunu ve sağlık açısından da büyük faydalar sağladığını ifade eden Okul Müdürü Yasin Öşekci 924 öğrenci velisine kan vermeleri çağrısında bulunduklarını, 55 öğretmen ve personelin de kan bağışı yaptığını söyleyerek tüm bağışçılara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Okulun öğrencileri ise vatandaşların kan bağışına dikkat çekmeleri için yürüyüş etkinliği düzenledi.
Seydişehir Merkez İlkokulu velileri ve öğretmen kan bağışı9nda bulundu.

Kan vermenin bir insanlık görevi olduğunu ve sağlık açısından da büyük faydalar sağladığını ifade eden Okul Müdürü Yasin Öşekci 924 öğrenci velisine kan vermeleri çağrısında bulunduklarını, 55 öğretmen ve personelin de kan bağışı yaptığını söyleyerek tüm bağışçılara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Okulun öğrencileri ise vatandaşların kan bağışına dikkat çekmeleri için yürüyüş etkinliği düzenledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.