whatsapp

Merkez ilkokulu geleneksel pişi günü

EĞİTİM 24.05.2017 - 13:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Merkez ilkokulu geleneksel pişi günü

Merkez İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında, öğrencilere yönelik Pişi Günü etkinliği düzenlendi.
Sağlıklı ve dengeli beslenmenin herkes için, özellikle de çocuklar için gerekli olduğu, doğal gıdalardan uzaklaşıldığı bu dönemde, beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yola çıkılan etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar da katıldı. Etkinlikte öğrencilere pişi, ayran, peynir, zeytin, domates ve salatalık servisi yapıldı.  Okul Müdürü Yasin Öşekçi “  Biz okul olarak Eğitim Öğretimin yanında, sosyal etkinliklere de gereken önemi veriyoruz. Bu etkinlikte bilinçli bir beslenme ile daha sağlıklı ve daha mutlu çocuklar yetiştirmeyi, aynı zamanda da onlara beslenme alışkanlığı kazandırmayı hedefledik. Bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen velilerimize ve bu güzel ortamı hazırlayan görevli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
Merkez İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında, öğrencilere yönelik Pişi Günü etkinliği düzenlendi.

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin herkes için, özellikle de çocuklar için gerekli olduğu, doğal gıdalardan uzaklaşıldığı bu dönemde, beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yola çıkılan etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar da katıldı. Etkinlikte öğrencilere pişi, ayran, peynir, zeytin, domates ve salatalık servisi yapıldı. 

Okul Müdürü Yasin Öşekçi “  Biz okul olarak Eğitim Öğretimin yanında, sosyal etkinliklere de gereken önemi veriyoruz. Bu etkinlikte bilinçli bir beslenme ile daha sağlıklı ve daha mutlu çocuklar yetiştirmeyi, aynı zamanda da onlara beslenme alışkanlığı kazandırmayı hedefledik. Bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen velilerimize ve bu güzel ortamı hazırlayan görevli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.