whatsapp

Merkez ilkokulu birinci oldu

SPOR 28.03.2017 - 11:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Merkez ilkokulu birinci oldu

Merkez İlkokulu, İlçemizde dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvasında 4. Sınıflar arası Mendil Kapmaca ve Seksek müsabakalarında yenilgisiz ilçe birincisi oldu.
Beyşehir'de devam edecek olan bölge şampiyonluğu müsabakalarında ilçemizi temsil etme hakkını kazandı. Aynı zamanda Yakan Top oyunlarında da ilçe ikincisi olan Merkez İlkokulu, 3. Sınıflar arasında düzenlenen mendil kapmaca ve seksek oyunlarında ise finallere çıktı. Okul Müdürü Yasin Öşekci; “Geçen yıl İlçemizi temsil eden okulumuz, Çocuk Oyunlarında İl ikincisi olmuştu. Bu yıl da geleneksel çocuk oyunlarında çok önemli başarılar elde ederek ilçemizi bölge şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen Müdür Yardımcımız Şuayip Gök’ e, Sınıf Öğretmenimiz Ramazan Yıldız’a, öğrencilerimize ve bizi yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ederim’’ dedi.
Merkez İlkokulu, İlçemizde dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvasında 4. Sınıflar arası Mendil Kapmaca ve Seksek müsabakalarında yenilgisiz ilçe birincisi oldu.

Beyşehir'de devam edecek olan bölge şampiyonluğu müsabakalarında ilçemizi temsil etme hakkını kazandı. Aynı zamanda Yakan Top oyunlarında da ilçe ikincisi olan Merkez İlkokulu, 3. Sınıflar arasında düzenlenen mendil kapmaca ve seksek oyunlarında ise finallere çıktı.

Okul Müdürü Yasin Öşekci; “Geçen yıl İlçemizi temsil eden okulumuz, Çocuk Oyunlarında İl ikincisi olmuştu. Bu yıl da geleneksel çocuk oyunlarında çok önemli başarılar elde ederek ilçemizi bölge şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen Müdür Yardımcımız Şuayip Gök’ e, Sınıf Öğretmenimiz Ramazan Yıldız’a, öğrencilerimize ve bizi yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ederim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.