whatsapp

Mehmet Yaşar, Sofuhane’den ‘Muhtar’ Adayı

SİVİL TOPLUM 23.02.2019 - 02:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mehmet Yaşar, Sofuhane’den ‘Muhtar’ Adayı

Kuaför Mehmet Yaşar, ‘Geleceği daha güzel bir Sofuhane Mahallesi sloganıyla, muhtarlığa talip olduğunu söyledi. Yaşadığı Sofuhane Mahallesine bir borcu olduğunu belirterek, “Kendimi tam manasıyla Mahallemin tutkunu ve sevdalısı bir insan olarak görüyorum” dedi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını bildiğini ifade eden Mehmet Yaşar,“1978 yılında, Seydişehir’de doğdum. Aynı mahallede büyüdüm ve oturuyorum. 1991 yılından bu yana Noter sokakta kuaförlük yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Sofuhane Mahallesi Seydişehir’in parlayan yıldızı olması, aynı zamanda da merkezi olması münasebetiyle, hak ettiği yeri almasını, caddelerin ve sokakların daha düzenli Belediye hizmetlerinden tam manasıyla yararlanmasını sağlayacağım’’  şeklinde konuştu. ‘7 gün 24 saat görevde olacağım’ Sofuhane Mahallesinin en ücra köşesine kadar hizmet gitmesine çaba sarf edeceğini dile getiren Mehmet Yaşar, ‘’Mahalle halkının en ufak sorunlarının, Belediyemize ve diğer kamu kuruluşlarına iletilmesi gerekiyor. Siz sevgili hemşerilerimden ekibimle birlikte yetki istiyorum. Mahalle halkının teveccühü ile muhtarlık makamı bana ve ekibime nasip olursa, yeterli bilgi, tecrübe ve sevgi ile bu görevi haftanın 7 günü 24 saati layığı ile yapacağıma söz veriyorum. Enerjimi, halkımıza hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Böyle bir yola çıktık, takdiri vatandaş verecektir. Sandıktan çıkan sonuç, şimdiden hem bize, hem ilçemize, hem şehrimize, hem de ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kuaför Mehmet Yaşar, ‘Geleceği daha güzel bir Sofuhane Mahallesi sloganıyla, muhtarlığa talip olduğunu söyledi.

Yaşadığı Sofuhane Mahallesine bir borcu olduğunu belirterek, “Kendimi tam manasıyla Mahallemin tutkunu ve sevdalısı bir insan olarak görüyorum” dedi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını bildiğini ifade eden Mehmet Yaşar,“1978 yılında, Seydişehir’de doğdum. Aynı mahallede büyüdüm ve oturuyorum. 1991 yılından bu yana Noter sokakta kuaförlük yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Sofuhane Mahallesi Seydişehir’in parlayan yıldızı olması, aynı zamanda da merkezi olması münasebetiyle, hak ettiği yeri almasını, caddelerin ve sokakların daha düzenli Belediye hizmetlerinden tam manasıyla yararlanmasını sağlayacağım’’  şeklinde konuştu.

‘7 gün 24 saat görevde olacağım’

Sofuhane Mahallesinin en ücra köşesine kadar hizmet gitmesine çaba sarf edeceğini dile getiren Mehmet Yaşar, ‘’Mahalle halkının en ufak sorunlarının, Belediyemize ve diğer kamu kuruluşlarına iletilmesi gerekiyor. Siz sevgili hemşerilerimden ekibimle birlikte yetki istiyorum. Mahalle halkının teveccühü ile muhtarlık makamı bana ve ekibime nasip olursa, yeterli bilgi, tecrübe ve sevgi ile bu görevi haftanın 7 günü 24 saati layığı ile yapacağıma söz veriyorum.

Enerjimi, halkımıza hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Böyle bir yola çıktık, takdiri vatandaş verecektir. Sandıktan çıkan sonuç, şimdiden hem bize, hem ilçemize, hem şehrimize, hem de ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.