whatsapp

Maske ve eldivenler gelişi güzel yerlere atılmayacak

BELEDİYE 10.04.2020 - 11:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Maske ve eldivenler gelişi güzel yerlere atılmayacak

Seydişehir Belediyesi Koronavirüs tedbirlerini kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda ilçenin muhtelif yerlerine atık kutuları yerleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastane ve Sağlık Ocakları,  ana arter caddelere tek kullanımlık maske, eldiven ile diğer kişisel hijyen malzeme atıklarının koyulabileceği atık toplama kutularını 30 noktaya 70 adet istasyon oluşturulduğunu söyledi. Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, ‘’Kişisel olarak kullanılan eldiven ve maskelerdeki virüsün hayatta kalma olasılığını en aza indirmek için en az 72 saat süreyle diğer insanların ve hayvanların erişemeyeceği oda veya balkonlarda bekletilerek hassasiyet gösterilmesi ve Belediyeye teslim edilmesini istiyoruz’’ dedi.

Seydişehir Belediyesi Koronavirüs tedbirlerini kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda ilçenin muhtelif yerlerine atık kutuları yerleştirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastane ve Sağlık Ocakları,  ana arter caddelere tek kullanımlık maske, eldiven ile diğer kişisel hijyen malzeme atıklarının koyulabileceği atık toplama kutularını 30 noktaya 70 adet istasyon oluşturulduğunu söyledi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, ‘’Kişisel olarak kullanılan eldiven ve maskelerdeki virüsün hayatta kalma olasılığını en aza indirmek için en az 72 saat süreyle diğer insanların ve hayvanların erişemeyeceği oda veya balkonlarda bekletilerek hassasiyet gösterilmesi ve Belediyeye teslim edilmesini istiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.