whatsapp

Marketçi Bağcı, Fırsatçılara inat bedava maske dağıtıyor

SİVİL TOPLUM 17.04.2020 - 12:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Marketçi Bağcı, Fırsatçılara inat bedava maske dağıtıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesinde market işleten Mustafa Bağcı, korona virüsü vakalarının Türkiye’de de görülmesi üzerine, fahiş fiyata maske satanlara karşı marketinden alışveriş yapan müşterilerine bedava maske dağıttığını duyurdu. Bu örnek harekete marketin müşterileri ve vatandaşlardan da olumlu tepki geldi. Bedava cerrahi maske dağıtarak vatandaşlardan olumlu geri dönüş alan marketçi Mustafa Bağcı, korona virüsü salgını sebebiyle insanların virüsten korunmak için maskeye ihtiyacı olduğunu, bunlara ulaşmanın zorluklarını giderebilmek amacıyla böyle bir faaliyete giriştiğini söyledi. Bağcı, “Piyasadaki yoğun merdiven altı maske trafiğine inat, gücüm yettiğince marketimden alış veriş yapan müşterilerime cerrahi maskeleri ücretsiz dağıtma kararı aldım. Hiç bir malın değeri, insan hayatından daha değerli değildir. İhtiyacı olanlar kendileri için birer tane olmak kaydıyla marketimden maske edinebilir.” dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesinde market işleten Mustafa Bağcı, korona virüsü vakalarının Türkiye’de de görülmesi üzerine, fahiş fiyata maske satanlara karşı marketinden alışveriş yapan müşterilerine bedava maske dağıttığını duyurdu. Bu örnek harekete marketin müşterileri ve vatandaşlardan da olumlu tepki geldi.

Bedava cerrahi maske dağıtarak vatandaşlardan olumlu geri dönüş alan marketçi Mustafa Bağcı, korona virüsü salgını sebebiyle insanların virüsten korunmak için maskeye ihtiyacı olduğunu, bunlara ulaşmanın zorluklarını giderebilmek amacıyla böyle bir faaliyete giriştiğini söyledi.

Bağcı, “Piyasadaki yoğun merdiven altı maske trafiğine inat, gücüm yettiğince marketimden alış veriş yapan müşterilerime cerrahi maskeleri ücretsiz dağıtma kararı aldım. Hiç bir malın değeri, insan hayatından daha değerli değildir. İhtiyacı olanlar kendileri için birer tane olmak kaydıyla marketimden maske edinebilir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.