whatsapp

Makineleri çıkmayacak numaralara mı ayarladılar?

SİVİL TOPLUM 20.02.2021 - 12:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Makineleri çıkmayacak numaralara mı ayarladılar?

CHP'li Yavuz yılmaz, Bursa’daki yurttaşa bir saat arayla farklı makinelerden oynanan Şans Topu sayılarının aynı olmasının 4 milyonda bir olduğunu söyledi. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz yılmaz, Şans Topu oyununda şaibe iddiasını dile getirdi. Bursa’da yaşayan bir yurttaş bir saat arayla iki farklı bayiden elektronik makinaya kupon oynattı ancak oynanan numaraların altısı da aynı çıktı. CHP’li Yavuz yılmaz, şans oyunlarının yandaş Demirören'e bağlı Sisal Şans’a devrinin ardından Milli Piyango’nun ‘gayri milli piyango’ haline geldiğini kaydederek, “Çekilişler üzerindeki soru işaretleri her geçen gün artamaya devam ediyor” dedi. Yavuz yılmaz, yurttaşın oynadığı kuponları göstererek, “Bu garip durum acaba makinalar çıkmayacak numaralara mı ayarlı sorusunu getiriyor” diye vurguladı.

CHP'li Yavuz yılmaz, Bursa’daki yurttaşa bir saat arayla farklı makinelerden oynanan Şans Topu sayılarının aynı olmasının 4 milyonda bir olduğunu söyledi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz yılmaz, Şans Topu oyununda şaibe iddiasını dile getirdi. Bursa’da yaşayan bir yurttaş bir saat arayla iki farklı bayiden elektronik makinaya kupon oynattı ancak oynanan numaraların altısı da aynı çıktı.

CHP’li Yavuz yılmaz, şans oyunlarının yandaş Demirören'e bağlı Sisal Şans’a devrinin ardından Milli Piyango’nun ‘gayri milli piyango’ haline geldiğini kaydederek, “Çekilişler üzerindeki soru işaretleri her geçen gün artamaya devam ediyor” dedi.

Yavuz yılmaz, yurttaşın oynadığı kuponları göstererek, “Bu garip durum acaba makinalar çıkmayacak numaralara mı ayarlı sorusunu getiriyor” diye vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.