whatsapp

Makine parkı yeni hizmet binası açıldı

BELEDİYE 28.07.2018 - 10:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Makine parkı yeni hizmet binası açıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından Ulukapı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina Parkı görkemli bir törenle açıldı. Başkan Mehmet Tutal, Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan makine parkında verimliliğin ve üretimin artırılmasını sağlamak amacıyla yeni hizmet binası yapıldığını söyledi. Belediyenin alt yapısının güçlü olduğuna da değinen başkan Tutal, ‘’Belediye araç parkı olarak kullandığımız bu bina 1965 yılında Eti Alüminyum fabrikası ile birlikte yapılan bir bina. Fabrika araç parkı olarak belirli bir süre kullanılmış daha sonra Seydişehir belediyesine verilerek makina parkı olarak arazi araçlarının hizmetinde kullanılmaya başlanmış. Personelimizin daha sağlıklı bir ortamda çalışabilmeleri için Bin 80 metrekare alanda yeni araç parkı binamızın yapımını tamamladık. Bu tesisler sayesinde hem araç bakım onarım, yakıt giderlerinde tasarruf sağlayacağız hem de çalışanlarımız nezih temiz ortamlarda olacak. Yeni binamız hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.  Açılışa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Eski Bakan yrd Harun Tüfekci, NEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından Ulukapı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina Parkı görkemli bir törenle açıldı.

Başkan Mehmet Tutal, Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan makine parkında verimliliğin ve üretimin artırılmasını sağlamak amacıyla yeni hizmet binası yapıldığını söyledi.

Belediyenin alt yapısının güçlü olduğuna da değinen başkan Tutal, ‘’Belediye araç parkı olarak kullandığımız bu bina 1965 yılında Eti Alüminyum fabrikası ile birlikte yapılan bir bina. Fabrika araç parkı olarak belirli bir süre kullanılmış daha sonra Seydişehir belediyesine verilerek makina parkı olarak arazi araçlarının hizmetinde kullanılmaya başlanmış. Personelimizin daha sağlıklı bir ortamda çalışabilmeleri için Bin 80 metrekare alanda yeni araç parkı binamızın yapımını tamamladık. Bu tesisler sayesinde hem araç bakım onarım, yakıt giderlerinde tasarruf sağlayacağız hem de çalışanlarımız nezih temiz ortamlarda olacak. Yeni binamız hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 

Açılışa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Eski Bakan yrd Harun Tüfekci, NEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.