whatsapp

Mahmut Esat Ortaokulu Sporcularına Kapadokya Gezisi

EĞİTİM 01.06.2017 - 11:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat Ortaokulu Sporcularına Kapadokya Gezisi

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu sporda başarı gösteren 61 öğrencisini Nevşehir gezisine götürdü.
Nevşehir’in doğal güzelliklerini gördüklerini belirten Okul Müdürü Necati Koçak, Öğrencilerin moral depoladığını kaydetti.  Koçak, “Geziye katılan öğrenci grubumuz yıl içerisinde sportif alanda 21 kategoriden 15 kategoride birinciliği, 2 kategoride ikinciliği 4 kategoride de üçüncülük ve dördüncülükleri okulumuza kazandıran ve adımızı sportif alanda il bünyesine kadar duyuran başarılı bir sporcu kafilesidir. Bu geziyi, sporcu öğrencilerimiz, yıl içerisindeki verdikleri mücadelelerinin karşılığı olarak kendileri hak etmişlerdir. Geziyi planlamasında emeği olan beden eğitimi öğretmenlerimize ve bizlere güvenerek öğrencilerini emanet eden velilerimize ve hiçbir soruna yer vermeden öğretmenlerinin talimatlarına uyan öğrencilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi. 
Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu sporda başarı gösteren 61 öğrencisini Nevşehir gezisine götürdü.

Nevşehir’in doğal güzelliklerini gördüklerini belirten Okul Müdürü Necati Koçak, Öğrencilerin moral depoladığını kaydetti.

 Koçak, “Geziye katılan öğrenci grubumuz yıl içerisinde sportif alanda 21 kategoriden 15 kategoride birinciliği, 2 kategoride ikinciliği 4 kategoride de üçüncülük ve dördüncülükleri okulumuza kazandıran ve adımızı sportif alanda il bünyesine kadar duyuran başarılı bir sporcu kafilesidir. Bu geziyi, sporcu öğrencilerimiz, yıl içerisindeki verdikleri mücadelelerinin karşılığı olarak kendileri hak etmişlerdir. Geziyi planlamasında emeği olan beden eğitimi öğretmenlerimize ve bizlere güvenerek öğrencilerini emanet eden velilerimize ve hiçbir soruna yer vermeden öğretmenlerinin talimatlarına uyan öğrencilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.