whatsapp

Mahmut Esat Okulu eğitime gecikmeli açılacak

EĞİTİM 17.09.2018 - 08:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat Okulu eğitime gecikmeli açılacak

Seydişehir Alaylar Mahallesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 24 derslik Mahmut Esat Ortaokulunda inşaat çalışmalarının tamamlanmadığı bildirildi. 2018-2019 eğitim yılı başlangıcına yetişmediğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada bazı kısımların yetişmediği nedeniyle öğretime 2 ay gecikmeli başlayacağını söyledi. Halen öğretime devam edilen eski okulda 8 sınıfların eğitim göreceğini kaydeden Kibar, ‘’Diğer öğrencilerimiz derslerinden kalmamaları için Alüminyum ilkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda yeni uygulamalar yaparak ders görecekler. Okul inşaatı 2 ay içerisinde tamamlanınca öğrenciler kendi okuluna geçecekler. Eğitim öğretim görecek çocuklarımız huzurlu ve modern bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmalarımız hızla devam ediyor.’’ dedi.

Seydişehir Alaylar Mahallesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 24 derslik Mahmut Esat Ortaokulunda inşaat çalışmalarının tamamlanmadığı bildirildi.

2018-2019 eğitim yılı başlangıcına yetişmediğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada bazı kısımların yetişmediği nedeniyle öğretime 2 ay gecikmeli başlayacağını söyledi.

Halen öğretime devam edilen eski okulda 8 sınıfların eğitim göreceğini kaydeden Kibar, ‘’Diğer öğrencilerimiz derslerinden kalmamaları için Alüminyum ilkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda yeni uygulamalar yaparak ders görecekler. Okul inşaatı 2 ay içerisinde tamamlanınca öğrenciler kendi okuluna geçecekler. Eğitim öğretim görecek çocuklarımız huzurlu ve modern bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmalarımız hızla devam ediyor.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.