whatsapp

Mahmut Esat Lisesinde z-kütüphane açıldı

EĞİTİM 21.02.2018 - 08:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mahmut Esat Lisesinde z-kütüphane açıldı

Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nde kurulan zenginleştirilmiş "Z Kütüphane" hizmete açıldı.
Okul Müdürü Mustafa Doğan, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarıyıl tatilinde Z-Kütüphane oluşturduklarını, öğrencilerin hizmetine açtıklarını kaydetti.  Öğrencilerin büyük bir heyecan ve zevkle kitap okuduklarını ve araştırma yaptıkları anlatan Doğan, "Öğrenci sayımız oldukça kalabalık. Z-Kütüphane ihtiyacı vardı. Sömestre tatilinde boş durmadan kütüphanemizi oluşturduk. Burada öğrencilerimize renkli ve güzel bir ortam yarattık. Hangi yaşta olursa olsun çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandıracağız.. Kütüphanelerden çocuklarımız bol bol faydalansın, hem derslerine çalışsınlar, hem de kitap okusunlar. Kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kütüphanenin oluşumu sırasında desteklerinden dolayı ilçe kaymakamımız Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Tahir kibar hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.
Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nde kurulan zenginleştirilmiş "Z Kütüphane" hizmete açıldı.

Okul Müdürü Mustafa Doğan, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarıyıl tatilinde Z-Kütüphane oluşturduklarını, öğrencilerin hizmetine açtıklarını kaydetti.

 Öğrencilerin büyük bir heyecan ve zevkle kitap okuduklarını ve araştırma yaptıkları anlatan Doğan, "Öğrenci sayımız oldukça kalabalık. Z-Kütüphane ihtiyacı vardı. Sömestre tatilinde boş durmadan kütüphanemizi oluşturduk. Burada öğrencilerimize renkli ve güzel bir ortam yarattık. Hangi yaşta olursa olsun çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandıracağız.. Kütüphanelerden çocuklarımız bol bol faydalansın, hem derslerine çalışsınlar, hem de kitap okusunlar. Kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kütüphanenin oluşumu sırasında desteklerinden dolayı ilçe kaymakamımız Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Tahir kibar hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.