whatsapp

Madde bağımlılığı semineri

SAĞLIK 04.10.2018 - 11:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Madde bağımlılığı semineri

Seydişehir Devlet Hastanesi tarafından Madde Bağımlılığı konulu seminer düzenlendi. Şaban Cengiz Kültür merkezinde gerçekleşen seminerde Sosyal Rehabilitasyon Derneğinden Psikolojisi Uzmanı Muhammet Arıkan ve Erkan Aslan katılımcılara bilgi verdi. Arıkan, burada yaptığı konuşmada, uyuşturucu konusunda insanları uyarmayı ve kurtarmayı kendilerine misyon edindiklerini söyledi; Konya’nın son 15 yılda din ve ibadet ile ön planda iken nasıl tuzaklarla uyuşturucu ile anılan bir yerleşim yerinin arasına girdiğini aktaran Arıkan, "Ailelerimiz çocukların iç dünyasına girmelidirler. Arkadaş çevresinin değiştirilmesi sağlanmalı, gittiği mekânlar takip edilmeli, aileden kaynaklanan sorunların çözülmesiyle insanları uyuşturucuya bağımlı olmasının önüne geçebiliriz." diye konuştu. Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, hastalara sağlık hizmeti sunmanın yanında, sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirdiklerini kaydetti. Seminere, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurum amirleri, öğrenciler, vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Devlet Hastanesi tarafından Madde Bağımlılığı konulu seminer düzenlendi.

Şaban Cengiz Kültür merkezinde gerçekleşen seminerde Sosyal Rehabilitasyon Derneğinden Psikolojisi Uzmanı Muhammet Arıkan ve Erkan Aslan katılımcılara bilgi verdi.

Arıkan, burada yaptığı konuşmada, uyuşturucu konusunda insanları uyarmayı ve kurtarmayı kendilerine misyon edindiklerini söyledi;

Konya’nın son 15 yılda din ve ibadet ile ön planda iken nasıl tuzaklarla uyuşturucu ile anılan bir yerleşim yerinin arasına girdiğini aktaran Arıkan, "Ailelerimiz çocukların iç dünyasına girmelidirler. Arkadaş çevresinin değiştirilmesi sağlanmalı, gittiği mekânlar takip edilmeli, aileden kaynaklanan sorunların çözülmesiyle insanları uyuşturucuya bağımlı olmasının önüne geçebiliriz." diye konuştu.

Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, hastalara sağlık hizmeti sunmanın yanında, sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirdiklerini kaydetti.

Seminere, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurum amirleri, öğrenciler, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.