whatsapp

Liseler arası münazara yarışması sonuçlandı

EĞİTİM 20.02.2018 - 00:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Liseler arası münazara yarışması sonuçlandı

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle medeniyet okulları kapsamında ‘Hadi Konuş Bakalım’ münazara yarışmasına 8 liseden 40 öğrencinin katılımıyla tamamlandı.
Belediye düğün salonunda yapılan final karşılaşmalarını Seyyid Harun Anadolu Lisesinin kazandığını bildirdi. Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,’’ Final yarışması Seyyid Harun Anadolu Lisesi ile Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapıldı. ‘Bireyin bunalımında eğitim eksikliği mi yoksa ideal eksikliğimi etkilidir’ konularında yarışan tezini savunan Seyyid Harun Anadolu Lisesi ekibi yarışmayı 1. olarak bitirdi. İlçemizi Konya elemeleri ilk etapta, 1 Mart 2018 Perşembe günü saat 14:00'da Tuzlukçu Şehit Birol Dağlı Çok Programlı Anadolu Lisesi ile karşılaşacak.’’dedi. Okul Müdürü Ali Bacaklı,"İlçe birincisi olan münazara ekibimizi oluşturan öğrencilerimiz "Ümran Feyza Mutlu, Furkan Sedat Şahin, Yusuf Alparslan Uysal" ve onları yarışmaya hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz "Ahmet Şener, Ali Yazar ve Hamdi Kılınçer´ i tebrik ediyor, katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Ekibimize Konya'daki ilçeler arası eleme yarışmalarında da başarılar diliyorum." dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle medeniyet okulları kapsamında ‘Hadi Konuş Bakalım’ münazara yarışmasına 8 liseden 40 öğrencinin katılımıyla tamamlandı.

Belediye düğün salonunda yapılan final karşılaşmalarını Seyyid Harun Anadolu Lisesinin kazandığını bildirdi.

Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,’’ Final yarışması Seyyid Harun Anadolu Lisesi ile Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapıldı. ‘Bireyin bunalımında eğitim eksikliği mi yoksa ideal eksikliğimi etkilidir’ konularında yarışan tezini savunan Seyyid Harun Anadolu Lisesi ekibi yarışmayı 1. olarak bitirdi. İlçemizi Konya elemeleri ilk etapta, 1 Mart 2018 Perşembe günü saat 14:00'da Tuzlukçu Şehit Birol Dağlı Çok Programlı Anadolu Lisesi ile karşılaşacak.’’dedi.

Okul Müdürü Ali Bacaklı,"İlçe birincisi olan münazara ekibimizi oluşturan öğrencilerimiz "Ümran Feyza Mutlu, Furkan Sedat Şahin, Yusuf Alparslan Uysal" ve onları yarışmaya hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz "Ahmet Şener, Ali Yazar ve Hamdi Kılınçer´ i tebrik ediyor, katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Ekibimize Konya'daki ilçeler arası eleme yarışmalarında da başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.