whatsapp

Liseler arası münazara yarışması

EĞİTİM 09.02.2018 - 11:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Liseler arası münazara yarışması

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle medeniyet okulları kapsamında ‘Hadi Konuş Bakalım’ münazara yarışmasına 8 liseden 40 öğrencinin katılımıyla başladı.
Belediye düğün salonunda başlayan yarısmada belirlenen konular üzerinden sözlü tartışma ile başladığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AA muhabirine yaptığı açıklamada düşünen ve üreten bir nesle dünyanın her zaman ihtiyaç duyduğunu kaydetti. Münazaralar, farklı fikirlerin ortaya çıkmasını sağladığına vurgu yapan Kibar, ‘’Bu tür yarışmalar öğrencilerin İletişim becerilerini geliştiriyor, sorumluluk alma bilincini ve öz güvenini artırıyor. Amacımız öğrencilere bilgiyi hazır pakette sunmak yerine onlara nasıl bilgiye ulaşacaklarını göstermektir” dedi. Kibar, finalin 14 Şubat 2018 günü belediye salonunda yapılacağını, birinci gelen okul Konya’daki yarışmalara katılacağını dile getirdi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle medeniyet okulları kapsamında ‘Hadi Konuş Bakalım’ münazara yarışmasına 8 liseden 40 öğrencinin katılımıyla başladı.

Belediye düğün salonunda başlayan yarısmada belirlenen konular üzerinden sözlü tartışma ile başladığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AA muhabirine yaptığı açıklamada düşünen ve üreten bir nesle dünyanın her zaman ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Münazaralar, farklı fikirlerin ortaya çıkmasını sağladığına vurgu yapan Kibar, ‘’Bu tür yarışmalar öğrencilerin İletişim becerilerini geliştiriyor, sorumluluk alma bilincini ve öz güvenini artırıyor. Amacımız öğrencilere bilgiyi hazır pakette sunmak yerine onlara nasıl bilgiye ulaşacaklarını göstermektir” dedi.

Kibar, finalin 14 Şubat 2018 günü belediye salonunda yapılacağını, birinci gelen okul Konya’daki yarışmalara katılacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.