whatsapp

Lise öğrenciler fidan dikti

EĞİTİM 05.03.2018 - 09:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Lise öğrenciler fidan dikti

Seydişehir ilçesindeki Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesine çam ve selvi fidanı dikti.
Lise Müdürü Murat Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okul bahçesine ağaç dikimi etkinliği yaptıklarını söyledi. Okul bahçesine Çam ve selvi fidanı diktiklerini ifade eden Koçak,  ‘’Bir ağaç bir hayat, bir orman bin hayat’’ sözünden yola çıkarak Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okulumuzda çam ve selvi fidanı olmak üzere 68 ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz de yıllar sonra buraya geldiğinde bu ağacı da biz diktik diyecek. Bunlar güzel ve anlamlı durumlar" dedi.
Seydişehir ilçesindeki Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesine çam ve selvi fidanı dikti.

Lise Müdürü Murat Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okul bahçesine ağaç dikimi etkinliği yaptıklarını söyledi.
Okul bahçesine Çam ve selvi fidanı diktiklerini ifade eden Koçak,

 ‘’Bir ağaç bir hayat, bir orman bin hayat’’ sözünden yola çıkarak Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okulumuzda çam ve selvi fidanı olmak üzere 68 ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz de yıllar sonra buraya geldiğinde bu ağacı da biz diktik diyecek. Bunlar güzel ve anlamlı durumlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.