whatsapp

lamı cimi yok devlet ne derse o

SİVİL TOPLUM 10.04.2017 - 08:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

lamı cimi yok devlet ne derse o

16 Nisan günü yapılacak olan referandumun Ülkemiz ve milletimiz adına önemi kamuoyunun malumudur.
Bazı hususlara açıklık getirmek ve milliyetçi- ülkücü camia üzerinde yapılmaya çalışılan spekülasyonları, algı operasyonlarını bertaraf etmek üzere bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur. Geçmişte Ülkücü Hareketin şurasında burasında kendine yer bulmuş olanların, bulundukları pozisyonu kaybedince ya da istedikleri pozisyonu elde edemeyince Ülkücü Katilleriyle Birlikte  ülkücülere saldıranların, dokuz parti dolaşanların, dokuz parti dolaşan siyasi zübükleri ülkücülere baş etmeye kalkışanların,  Ülkücüler Adına Söz Söyleme Hakkı Yoktur… Milliyetçi-Ülkücü Hareket adına söz söyleme hakkı ve yetkisi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beye Aittir. Dün başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aleyhinde her türlü iftira ve ayak oyunlarıyla ülkücü oyları başka partilere yönlendirmeye çalışanların bu gün Alparslan Türkeş adına sığınarak ülkücü katilleriyle kolkola ülkücülük oynamaları en hafif tabirlezübüklüktür. Ülkücü hareket kurşunlarla sınanmış, idamlarla bilenmiş, darbelerle iradesini perçinlemiş, beş binden fazla şehit vermiş kutsal bir harekettir. Bu kutsal davayı hiç kimse şahsi ve siyasi hesaplarına alet etmeyi başaramamıştır, başaramayacaktır. Ülkücü hareketin liderleri aziz milletimize ve ülkücülere hiç yalan söylememiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ise ülkücülerin başını önüne eğdirecek en ufak bir yanlışa dahi düşmemiştir. Ülkücüler Başbuğumuz Alparslan Türkeşin Yolunda Liderimiz Devlet Bahçelinin Emrinde Devletin Ve Milletin Yanındadır. Ülkücüler “varlığını Türk varlığına armağan etmekten, vatanın selameti, milletin ve devletin bekası için kendini feda etmek gerektiğinde” tereddüt etmeden kendini ateşe atacak imana sahiptir. Ülkücüler şahsi ikbal ve istikballeri için değil yüce Türk milletinin beka ve istiklali için mücadele etmektedir. Müstakil Olarak Hayır Oyu Kullanacak Vatandaşlarımıza Saygı Duymakla Beraber  devletimizin ve milletimizin bekası üzerinde oynanan oyunları dikkate alarak tercihlerini gözden geçirmelerini talep etmekteyiz. Değişiklik yapılacak anayasa maddeleri ile ilgili ipe sapa gelmez iddialar ve yalan dolanla dolu kirli propagandaları dikkate almadan hür iradenizle maddeleri tek tek inceleyerek doğru kararı vereceğinize inancımız tamdır. Öküzün altında buzağı arayacak, armudun sapı üzümün çöpü diyecek zaman değildir. Gün Bir Olma Günüdür. Gün Devletin Ve Milletin Yanında Olma Günüdür. Gün Devlet Ve Millet Düşmanlarına Karşı Milletçe Kenetlenip Tek Yumruk Olma Günüdür… Ülkücü irade tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de liderinin emrindedir. Yolu yolumuz, kararı kararımızdır. Lamı Cimi Yok Devlet Ne Derse O… diyor ve kararımızı Yüce Türk milleti ile paylaşıyoruz. devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet, Türkiye için evet. Evet, Evet, Bir Daha Evet Bu Ülke İçin Yeminimiz Var Vazgeçilmez… Abdullah Özyüksel/ Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı
16 Nisan günü yapılacak olan referandumun Ülkemiz ve milletimiz adına önemi kamuoyunun malumudur.

Bazı hususlara açıklık getirmek ve milliyetçi- ülkücü camia üzerinde yapılmaya çalışılan spekülasyonları, algı operasyonlarını bertaraf etmek üzere bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.

Geçmişte Ülkücü Hareketin şurasında burasında kendine yer bulmuş olanların, bulundukları pozisyonu kaybedince ya da istedikleri pozisyonu elde edemeyince Ülkücü Katilleriyle Birlikte  ülkücülere saldıranların, dokuz parti dolaşanların, dokuz parti dolaşan siyasi zübükleri ülkücülere baş etmeye kalkışanların,  Ülkücüler Adına Söz Söyleme Hakkı Yoktur…

Milliyetçi-Ülkücü Hareket adına söz söyleme hakkı ve yetkisi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beye Aittir.

Dün başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aleyhinde her türlü iftira ve ayak oyunlarıyla ülkücü oyları başka partilere yönlendirmeye çalışanların bu gün Alparslan Türkeş adına sığınarak ülkücü katilleriyle kolkola ülkücülük oynamaları en hafif tabirlezübüklüktür.

Ülkücü hareket kurşunlarla sınanmış, idamlarla bilenmiş, darbelerle iradesini perçinlemiş, beş binden fazla şehit vermiş kutsal bir harekettir. Bu kutsal davayı hiç kimse şahsi ve siyasi hesaplarına alet etmeyi başaramamıştır, başaramayacaktır.

Ülkücü hareketin liderleri aziz milletimize ve ülkücülere hiç yalan söylememiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ise ülkücülerin başını önüne eğdirecek en ufak bir yanlışa dahi düşmemiştir.

Ülkücüler Başbuğumuz Alparslan Türkeşin Yolunda

Liderimiz Devlet Bahçelinin Emrinde

Devletin Ve Milletin Yanındadır.

Ülkücüler “varlığını Türk varlığına armağan etmekten, vatanın selameti, milletin ve devletin bekası için kendini feda etmek gerektiğinde” tereddüt etmeden kendini ateşe atacak imana sahiptir.

Ülkücüler şahsi ikbal ve istikballeri için değil yüce Türk milletinin beka ve istiklali için mücadele etmektedir.

Müstakil Olarak Hayır Oyu Kullanacak Vatandaşlarımıza Saygı Duymakla Beraber  devletimizin ve milletimizin bekası üzerinde oynanan oyunları dikkate alarak tercihlerini gözden geçirmelerini talep etmekteyiz.

Değişiklik yapılacak anayasa maddeleri ile ilgili ipe sapa gelmez iddialar ve yalan dolanla dolu kirli propagandaları dikkate almadan hür iradenizle maddeleri tek tek inceleyerek doğru kararı vereceğinize inancımız tamdır.

Öküzün altında buzağı arayacak, armudun sapı üzümün çöpü diyecek zaman değildir.

Gün Bir Olma Günüdür. Gün Devletin Ve Milletin Yanında Olma Günüdür. Gün Devlet Ve Millet Düşmanlarına Karşı Milletçe Kenetlenip Tek Yumruk Olma Günüdür…

Ülkücü irade tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de liderinin emrindedir.

Yolu yolumuz, kararı kararımızdır.

Lamı Cimi Yok Devlet Ne Derse O… diyor ve kararımızı Yüce Türk milleti ile paylaşıyoruz.

devlet için evet,

millet için evet,

cumhuriyet için evet,

Türklüğün bekası için evet,

Türkiye için evet.

Evet, Evet, Bir Daha Evet

Bu Ülke İçin Yeminimiz Var Vazgeçilmez…

Abdullah Özyüksel/ Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.