whatsapp

Kütüphaneye Yeni Müdür Atandı

EĞİTİM 06.09.2017 - 11:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kütüphaneye Yeni Müdür Atandı

Seydişehir Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne atanan Birol Yılmaz görevine başladı.
12 yıldır Burdur Halk Kütüphanesinde müdür olarak çalıştığını ifade eden Birol Yılmaz, kütüphaneye olan ilgiyi artırmak için bir dizi çalışmalar başlatacağını kaydetti. Seydişehir’de oturmuş bir sistemin olduğunu kaydeden Yılmaz,’’İlçemizde bina sıkıntısı olduğunu gördüm. Kütüphanenin gelişmesi için çeşitli projeler üreteceğiz. Çok değerli eserler var. Öğrencilerimiz başta olmak üzere herkesin buradan daha fazla yararlanması için hep birlikte çalışacağız. Kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız” diye konuştu. Önceki Müdür Arzu Toslak’ın Karaman iline atanmasından sonra göreve başlayan Birol Yılmaz; Akşehir, Konya, Güney Doğu illeri ve daha sonra da 12 yıl Burdur’da Müdürlük yaptı. Akşehir doğumlu olan Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası.
Seydişehir Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne atanan Birol Yılmaz görevine başladı.

12 yıldır Burdur Halk Kütüphanesinde müdür olarak çalıştığını ifade eden Birol Yılmaz, kütüphaneye olan ilgiyi artırmak için bir dizi çalışmalar başlatacağını kaydetti.

Seydişehir’de oturmuş bir sistemin olduğunu kaydeden Yılmaz,’’İlçemizde bina sıkıntısı olduğunu gördüm. Kütüphanenin gelişmesi için çeşitli projeler üreteceğiz. Çok değerli eserler var. Öğrencilerimiz başta olmak üzere herkesin buradan daha fazla yararlanması için hep birlikte çalışacağız. Kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız” diye konuştu.

Önceki Müdür Arzu Toslak’ın Karaman iline atanmasından sonra göreve başlayan Birol Yılmaz; Akşehir, Konya, Güney Doğu illeri ve daha sonra da 12 yıl Burdur’da Müdürlük yaptı.

Akşehir doğumlu olan Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.