whatsapp

Kütüphaneler haftası etkinlikleri

KÜLTÜR - SANAT 25.03.2019 - 15:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kütüphaneler haftası etkinlikleri

55. Kütüphane Haftası etkinlikleri Seydişehir Belediye düğün salonunda başladı. Programın açış konuşmasını yapan İlçe Kültür ve Turizm Müdürü Birol Yılmaz, kitap ve okuma konusunda yapılan her çabanın değerli olduğunu ve her evin bir kütüphane olması gerektiğini dile getirdi. Yılmaz, Kütüphanede bulunan 19 bin kitabın Internet kanalıyla okunabileceğini kaydederek e devletten de üye olunabileceğini kaydetti. Yeni binanın yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Açılış konuşmalarının ardından Özgüven sistem koleji, öğrencileri şiirler, masal kahramanları adlı kısa oyun halk oyunları gösterisi yaptı. 2019 yılının Ocak, Şubat aylarında en çok kitap okuyan, çocuk, genç ve yetişkinleri ilk üçe girenlere ödüller verildi. Panel ve konferanslarla 31 Mart’a kadar devam edeceği kaydedildi. Programa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum temsilcileri CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

55. Kütüphane Haftası etkinlikleri Seydişehir Belediye düğün salonunda başladı.

Programın açış konuşmasını yapan İlçe Kültür ve Turizm Müdürü Birol Yılmaz, kitap ve okuma konusunda yapılan her çabanın değerli olduğunu ve her evin bir kütüphane olması gerektiğini dile getirdi.

Yılmaz, Kütüphanede bulunan 19 bin kitabın Internet kanalıyla okunabileceğini kaydederek e devletten de üye olunabileceğini kaydetti. Yeni binanın yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.
Açılış konuşmalarının ardından Özgüven sistem koleji, öğrencileri şiirler, masal kahramanları adlı kısa oyun halk oyunları gösterisi yaptı.

2019 yılının Ocak, Şubat aylarında en çok kitap okuyan, çocuk, genç ve yetişkinleri ilk üçe girenlere ödüller verildi. Panel ve konferanslarla 31 Mart’a kadar devam edeceği kaydedildi.

Programa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum temsilcileri CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.