whatsapp

Kütüphane haftası etkinlikleri

EĞİTİM 26.03.2018 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kütüphane haftası etkinlikleri

Seydişehir’de 2 Nisan’a kadar devam edecek 54.Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı.
İlçe Kaymakamlığı tarafından Belediye düğün salonunda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Maşının okunması ile devam eden etkinlikte Gazi Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi, belgesel film gösterileri sunumları salondaki katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. ‘Sıra Dışı Okurlar’ konulu belgesel sunumun ardından Maskeli Masal Kahramanlar konulu skeç oynandı. Bir yıl boyunca en çok kitap okuyanlara ve kompozisyon yarışmalarına dereceye girenlere ödülleri verildi. Kitap sergisi açılışı yapıldı. Kaymakam Aydın Erdoğan, hafta süresince İlçe genelinde yapılacak olan etkinliklerde kütüphanelerin önemi hakkında farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Okuyun, okutun çağrısında bulunan Erdoğan, ‘’ Kütüphaneler bir milletin geçmişindeki bilgilerin saklandığı yerdir. İlçemizde yeni bir kütüphane yapılması çalışmalarımız devam ediyor.’’dedi. Etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı üst teğ. Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler, vatandaşlar katıldı.
Seydişehir’de 2 Nisan’a kadar devam edecek 54.Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı.

İlçe Kaymakamlığı tarafından Belediye düğün salonunda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Maşının okunması ile devam eden etkinlikte Gazi Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi, belgesel film gösterileri sunumları salondaki katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

‘Sıra Dışı Okurlar’ konulu belgesel sunumun ardından Maskeli Masal Kahramanlar konulu skeç oynandı.

Bir yıl boyunca en çok kitap okuyanlara ve kompozisyon yarışmalarına dereceye girenlere ödülleri verildi. Kitap sergisi açılışı yapıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, hafta süresince İlçe genelinde yapılacak olan etkinliklerde kütüphanelerin önemi hakkında farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Okuyun, okutun çağrısında bulunan Erdoğan, ‘’ Kütüphaneler bir milletin geçmişindeki bilgilerin saklandığı yerdir. İlçemizde yeni bir kütüphane yapılması çalışmalarımız devam ediyor.’’dedi.

Etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı üst teğ. Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.