whatsapp

Kurumlar tertemiz

BELEDİYE 20.03.2020 - 01:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurumlar tertemiz

Türkiye’de Korona virüse karşı alınan tedbirlerin gün geçtikçe artarken, Seydişehir’deki devlet kurumlarında hijyen ve dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği gözleniyor. Vatandaşların şahsi önlemleri haricinde ilçedeki hizmet veren birçok devlet kurumu özellikle dezenfekte çalışmalarına ayrı bir önem veriyor. Bütün binalar virüse karşı özel ilaçlarla dezenfekte edilirken, konuyla ilgili bir açıklama yapan belediye yetkilileri: “Corona virüsün (COVID-19) ülkemizde görülmesi üzerine salgının yayılmasını önlemek için vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz alanlarda Sağlık Bakanlığımız tarafından belirtilen standartlara uygun içerikte ilaçlar ile ilçede dezenfekte çalışması yapılıyor.”

Türkiye’de Korona virüse karşı alınan tedbirlerin gün geçtikçe artarken, Seydişehir’deki devlet kurumlarında hijyen ve dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği gözleniyor.

Vatandaşların şahsi önlemleri haricinde ilçedeki hizmet veren birçok devlet kurumu özellikle dezenfekte çalışmalarına ayrı bir önem veriyor. Bütün binalar virüse karşı özel ilaçlarla dezenfekte edilirken, konuyla ilgili bir açıklama yapan belediye yetkilileri: “Corona virüsün (COVID-19) ülkemizde görülmesi üzerine salgının yayılmasını önlemek için vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz alanlarda Sağlık Bakanlığımız tarafından belirtilen standartlara uygun içerikte ilaçlar ile ilçede dezenfekte çalışması yapılıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.