whatsapp

Kurban Bayramına doğru

GÜNDEM 06.09.2016 - 12:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurban Bayramına doğru

Seydişehir’de Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, bütçelerine göre kesecekleri kurbanlıklar için hayvan satış yerlerini geziyor.
Kurbanlık satıcısı Mehmet Sakal, kurban fiyatlarının geçen seneye oranla biraz arttığını belirtti. Vatandaşların kurbanlarını almaya başladıklarını dile getiren Sakal, "Satışlardan memnunuz. Küçükbaş hayvanlar 600 ile bin 200 lira, büyükbaş hayvanlar ise 4 bin 500 ile 20 bin lira arasında satışa sunuyoruz. Vatandaşları alışverişlerini son günlere bırakmasınlar.’’dedi. Kurban alıcısı Halil Sayar, ‘’ Keçiyi 700 liraya aldım. geçen yıla göre biraz pahalı ama burası garantili yer. Hem taksitle hem de kurbanı kesip parçalayıveriyorlar’’diye konuştu.
Seydişehir’de Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, bütçelerine göre kesecekleri kurbanlıklar için hayvan satış yerlerini geziyor.

Kurbanlık satıcısı Mehmet Sakal, kurban fiyatlarının geçen seneye oranla biraz arttığını belirtti.

Vatandaşların kurbanlarını almaya başladıklarını dile getiren Sakal, "Satışlardan memnunuz. Küçükbaş hayvanlar 600 ile bin 200 lira, büyükbaş hayvanlar ise 4 bin 500 ile 20 bin lira arasında satışa sunuyoruz. Vatandaşları alışverişlerini son günlere bırakmasınlar.’’dedi.

Kurban alıcısı Halil Sayar, ‘’ Keçiyi 700 liraya aldım. geçen yıla göre biraz pahalı ama burası garantili yer. Hem taksitle hem de kurbanı kesip parçalayıveriyorlar’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.