whatsapp

Kurban Bayramı Hazırlıkları

BELEDİYE 27.08.2017 - 12:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurban Bayramı Hazırlıkları

Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıklarını sürdürüyor.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada halkın sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmesi için bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. Tutal, "Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kurbanlarını alıp satabilmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. Hizmet kalitesini yükseltebilmek için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. 2 bin metrekarelik alanda 5 bin küçükbaş, 600 büyükbaş hayvan kapasiteli kesimhanede vatandaşların sağlıklı şartlarda hijyen ortamında dini vecibelerini yerine getirmeleri için çevre temizliği ve bakımını yapıyoruz. Belediye birimlerimiz 7/24 saat görev başındalar. Vatandaşlarımız şikayetlerini Alo 153 ve Whatsapp hattından yetkili birimlere ulaşabilirler" diye konuştu. Vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan Tutal, ''Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi Kurban Bayramı'nın Türk ve İslam Alemine, hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim'' dedi.
Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada halkın sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmesi için bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.

Tutal, "Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kurbanlarını alıp satabilmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. Hizmet kalitesini yükseltebilmek için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. 2 bin metrekarelik alanda 5 bin küçükbaş, 600 büyükbaş hayvan kapasiteli kesimhanede vatandaşların sağlıklı şartlarda hijyen ortamında dini vecibelerini yerine getirmeleri için çevre temizliği ve bakımını yapıyoruz. Belediye birimlerimiz 7/24 saat görev başındalar. Vatandaşlarımız şikayetlerini Alo 153 ve Whatsapp hattından yetkili birimlere ulaşabilirler" diye konuştu.

Vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan Tutal, ''Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi Kurban Bayramı'nın Türk ve İslam Alemine, hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.