whatsapp

Küpe Dağı'nda çevre temizliği yapıldı

SİVİL TOPLUM 04.05.2017 - 11:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Küpe Dağı'nda çevre temizliği yapıldı

Seydişehir dağcıları 1650 rakımlı Küpe Dağı avlık mevkisinde çevre temizliği yaptı.
Dağcılardan Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada bu tür çalışmaları zaman zaman yaptıklarını söyledi. Sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Gören, 'Sert geçen kıştan dolayı ağaçlar kökünden sökülmüştü. Ağır hasarın olduğu bölgelerde zarar gören çam ve sedir ağaçlarının boş alanlara çıkarılmasını sağlıyoruz. Çevre düzenlemesi de yaparak yazın yangın tehlikelerine karşı önlem alıyoruz. Daha sonra biriken bu ağaçların yetkililer tarafından taşınmasını sağlayacağız.' diye konuştu.
Seydişehir dağcıları 1650 rakımlı Küpe Dağı avlık mevkisinde çevre temizliği yaptı.

Dağcılardan Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada bu tür çalışmaları zaman zaman yaptıklarını söyledi.
Sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Gören, 'Sert geçen kıştan dolayı ağaçlar kökünden sökülmüştü. Ağır hasarın olduğu bölgelerde zarar gören çam ve sedir ağaçlarının boş alanlara çıkarılmasını sağlıyoruz. Çevre düzenlemesi de yaparak yazın yangın tehlikelerine karşı önlem alıyoruz. Daha sonra biriken bu ağaçların yetkililer tarafından taşınmasını sağlayacağız.' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.