whatsapp

Kuğulu parktaki kuşlar çocukların eğlencesi oldu

SİVİL TOPLUM 17.07.2017 - 12:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu parktaki kuşlar çocukların eğlencesi oldu

Seydişehir’de Kuğulu park mesire alanındaki göletteki kuğuları ve ördekleri hayranlıkla izleyen çocuklar yanlarında getirdikleri ekmek ile besleyerek eğlenceli gün geçiriyorlar.
Parkta ördek, kuğu, kaz, tavus kuşu olmak üzere, 10 türde toplam 400 adet evcil hayvan bulunduğunu ifade eden park görevlisi, hayvanların bakımının ve yemlenmesinin sabah akşam sürekli yapıldığını söyledi. Bölge halkının evcil hayvanları bir arada görmek ve onları çocuklarına tanıtmak için fırsat buldukça parkı ziyaret ettiğini dile getiren yetkili, vatandaşların bu parkta güzel bir gün geçirebildiğini kaydetti. Park içerisinde mesire alanı bulunduğunu ve ailelerin piknik amaçlı da buraya geldiğini anlatan yetkili, ‘’ Kuğulu parka gelen aileler çocuklarıyla birlikte kuşların ilgi odağı oluyorlar. Eğlenceli güzel gün geçiriyorlar. Vatandaşlar aslan ve kaplan gibi hayvanları da görmek istiyorlar. Park içinde 2 gölet, dekore edilmiş bir kafeterya, lokanta, basketbol ve voleybol sahası, koşu ve bisiklet parkuru, dağa tırmanma yolu, ferzene mağarası, kondisyon çalışma alanı, çocuk parkı ve 170 bin metrekare piknik alanı bulunuyor.’’dedi.
Seydişehir’de Kuğulu park mesire alanındaki göletteki kuğuları ve ördekleri hayranlıkla izleyen çocuklar yanlarında getirdikleri ekmek ile besleyerek eğlenceli gün geçiriyorlar.

Parkta ördek, kuğu, kaz, tavus kuşu olmak üzere, 10 türde toplam 400 adet evcil hayvan bulunduğunu ifade eden park görevlisi, hayvanların bakımının ve yemlenmesinin sabah akşam sürekli yapıldığını söyledi.
Bölge halkının evcil hayvanları bir arada görmek ve onları çocuklarına tanıtmak için fırsat buldukça parkı ziyaret ettiğini dile getiren yetkili, vatandaşların bu parkta güzel bir gün geçirebildiğini kaydetti.

Park içerisinde mesire alanı bulunduğunu ve ailelerin piknik amaçlı da buraya geldiğini anlatan yetkili, ‘’ Kuğulu parka gelen aileler çocuklarıyla birlikte kuşların ilgi odağı oluyorlar. Eğlenceli güzel gün geçiriyorlar. Vatandaşlar aslan ve kaplan gibi hayvanları da görmek istiyorlar. Park içinde 2 gölet, dekore edilmiş bir kafeterya, lokanta, basketbol ve voleybol sahası, koşu ve bisiklet parkuru, dağa tırmanma yolu, ferzene mağarası, kondisyon çalışma alanı, çocuk parkı ve 170 bin metrekare piknik alanı bulunuyor.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.