whatsapp

Kuğulu park tatilcilerin ilgi odağı oluyor

TURİZM 01.05.2016 - 13:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu park tatilcilerin ilgi odağı oluyor

Seydişehir Kuğulu Park bahar güzelliğinin muhteşem görüntüsüyle tatilcilerin ilgi odağı oluyor.
Kıştan çıkan kuğulu park renkten renge bürünmeye ve yeşermeye başlayan dokusuyla ağaçların arasından akan pınarın şiddetle akan sularıyla vatandaşları cezbediyor. Bir anda insanın içine ürperti ile birlikte ferahlık veren suyun şiddetli akışında şekillenen kayalarıyla da görülmeye değer kuğulunun güzellikleri objektiflere de bir başka güzel yansıyor. Vatandaşlar, Pınarların bir başka güzel olduğunu belirterek, “Tam bir doğa harikası. Eşsiz manzarasıyla burada kendimizi huzurlu buluyoruz. Depresyon ve umutsuzluk içeren duyguların giderilmesinde olumlu bir etkisi var. Şehrin stresinden uzak çok daha güzel bir hal alıyor. Kuğuların süzüldüğü göletiyle ağaçların çiçeklerle uyandığı baharı burada yaşamanın en güzel anlarından biri.  ” dediler.
Seydişehir Kuğulu Park bahar güzelliğinin muhteşem görüntüsüyle tatilcilerin ilgi odağı oluyor.

Kıştan çıkan kuğulu park renkten renge bürünmeye ve yeşermeye başlayan dokusuyla ağaçların arasından akan pınarın şiddetle akan sularıyla vatandaşları cezbediyor.

Bir anda insanın içine ürperti ile birlikte ferahlık veren suyun şiddetli akışında şekillenen kayalarıyla da görülmeye değer kuğulunun güzellikleri objektiflere de bir başka güzel yansıyor.

Vatandaşlar, Pınarların bir başka güzel olduğunu belirterek, “Tam bir doğa harikası. Eşsiz manzarasıyla burada kendimizi huzurlu buluyoruz. Depresyon ve umutsuzluk içeren duyguların giderilmesinde olumlu bir etkisi var. Şehrin stresinden uzak çok daha güzel bir hal alıyor. Kuğuların süzüldüğü göletiyle ağaçların çiçeklerle uyandığı baharı burada yaşamanın en güzel anlarından biri.  ” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.