whatsapp

Kpss Seydişehir’de yapılacak

GÜNDEM 11.08.2016 - 09:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kpss Seydişehir’de yapılacak

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer başvuruları başlayan Ortaöğretim ve Ön lisans Kamu Personeli Seçme Sınavının Seydişehir’de yapılacağını söyledi.
Üniversite sınavından sonra bu defa da Kamu Personeli Seçme Sınavının (KPSS) ikincisinin Seydişehir'de de yapılacağını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir Merkez ile çevre il ve ilçelerimizde yaşayan hemşerilerimizin sınav merkezi tercihini 423 koduyla Seydişehir olarak işaretlemeleri gerektiğini ifade etti.  9 Ağustos itibariyle başlayan Ortaöğretim ve Ön lisans KPSS başvurularının 24 Ağustos da son ereceğini söyleyen İlçe Başkanı Konurer KPSS sınavına girmek isteyen vatandaşlarımızın artık sınav için başka il ve ilçelere gitmelerine gerek yoktur. 2014 yılında ilk kez yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı 22 ve 24 Ekim 2016 tarihleri arasında Seydişehir’de de yapılacaktır dedi.   
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer başvuruları başlayan Ortaöğretim ve Ön lisans Kamu Personeli Seçme Sınavının Seydişehir’de yapılacağını söyledi.

Üniversite sınavından sonra bu defa da Kamu Personeli Seçme Sınavının (KPSS) ikincisinin Seydişehir'de de yapılacağını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir Merkez ile çevre il ve ilçelerimizde yaşayan hemşerilerimizin sınav merkezi tercihini 423 koduyla Seydişehir olarak işaretlemeleri gerektiğini ifade etti. 

9 Ağustos itibariyle başlayan Ortaöğretim ve Ön lisans KPSS başvurularının 24 Ağustos da son ereceğini söyleyen İlçe Başkanı Konurer KPSS sınavına girmek isteyen vatandaşlarımızın artık sınav için başka il ve ilçelere gitmelerine gerek yoktur. 2014 yılında ilk kez yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı 22 ve 24 Ekim 2016 tarihleri arasında Seydişehir’de de yapılacaktır dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.